Otključavanje ApeCoin tokena!

Share

Prema Token Unlocksu, platformi za prikupljanje podataka tokenomike digitalne imovine, ApeCoin tim je nedavno zatražio 4,6 milijuna APE tokena u vrijednosti od 8,14 milijuna dolara iz alokacije riznice. Token Unlocks otkrio je to tweetom u kojem se dijele detalji o određenom novčaniku uključenom u transakciju.

APE je u klasičnom silaznom trendu od veljače 2022. Nakon što je u siječnju dosegla svoj godišnji maksimum od 6,4 USD, cijena APE-a se preokrenula i nastavila padati. U vrijeme pisanja ovog članka, APE se trgovao po 1,79 dolara, bilježeći pad od preko 71% u odnosu na godišnji vrhunac. Neki korisnici ApeCoina zabrinuti su da bi otključavanje tokena moglo stvoriti veći prodajni pritisak i sniziti cijenu.

Token fokusiran na Web3 trgovao je bočno posljednja dva tjedna i pao je ispod podrške u posljednja 24 sata. Ovo kretanje je u skladu s ponašanjem koje APE pokazuje od veljače ove godine, pokazujući dominaciju prodavača u tokenu koji je doživio gubitak od preko 90% u odnosu na svoju najveću vrijednost svih vremena od 26,70 USD.

APE je uslužni i upravljački token stvoren za osnaživanje zajednice koja okružuje ekosustav ApeCoin. Pojavio se kao podrška razvoju Web3 i širenju metaverse tehnologija. Rješenje ApeCoin je decentralizirani sloj protokola za inicijative koje vodi zajednica u Metaverseu.

Izvor: Coin-turk

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik