Ledger proširio podršku za tokene!

Ledger, jedan od vodećih proizvođača hardware novčanika, proširio je ponudu za Cardano ekosistem.

Aktualne kolumne

Ledger, jedan od vodećih proizvođača hardware novčanika, proširio je ponudu za Cardano ekosistem, na način da je omogućio korisnicima korištenje 100 nativnih tokena putem Ledger Live aplikacija.

Cardano nativni tokeni, kao što ime sugerira, su projekti kreirani na Cardano blockchain mreži. Ovi entiteti koriste prednosti Cardano mreže, prije svega mogućnosti ove mreže. U Cardano mreži, ADA token je glavna valuta koja se koristi za obavljanje određenih zadataka, poput plaćanja transakcijskih naknada.

Izvor: https://blockonomi.com/

Prema priopćenju, nove dodane kriptovalute su ADAX, DANA, DRIP, FIRE i CLAP. Ledger je istaknuo da tokeni nisu odabrani na temelju njihove tržišne vrijednosti, nego prema broju transakcija koje se izvršavaju u određenom vremenskom periodu.

“Stotinu izvornih (nativnih) tokena Cardana je ušlu u Ledger Live aplikaciju. Ima još mnogo Cardano tokena, ali za sada smo se odlučili podržati prvo ovih 100 novčića.”

Priopćenje od strane Ledger-a

Cardano ekosistem sadrži oko više od 5 milijuna coinsa. Ova mreža omogućava developerima da stvaraju i dijele lokalne novčiće.

Unatoč nedavnom padu tržišta, aktivnosti na mreži i ekosustavu Cardana je u porastu. Vrijedno je spomenuti da 5% transakcija više na Cardano blockchainu je bilo u periodu lipnja nego svibnja ove godine, što je postavilo i rekord od 44,8 milijuna.

Ledger novčanici su hardverski novčanici za kriptovalute koje proizvodi istoimena tvrtka, koja ima sjedište u Parizu, Francuskoj. U SAD-u, tvrtka ima urede u San Franciscu, Kalifornija. Ledger je 2014. pokrenulo osam stručnjaka koji su imali iskustvo u sigurnosti i kriptografiji, kriptovalutama i poduzetništvu. Cilj tvrtke je stvoriti sigurna rješenja za blockchain aplikacije.


Izvor: Coinnounce

Ostale vijesti sa portala: Zuckerberg vidi Apple kao rivala u Metaverse-u?

Posljednje objave