XRP se suočava sa rasprodajom!

Share

  • premješteno je 29 milijuna XRP-a
  • na dnevnoj razini XRP je u minusu 3 posto

Usred posljedica presude sutkinje Analise Torres u slučaju Komisije za vrijednosne papire Sjedinjenih Američkih Država protiv Ripple Labsa, koja je proglasila XRP ne vrijednosnim papirom, cijena ove kriptovalute se bori sa održavanjem cijene.

Izvor: Twitter

Ova je borba potaknula neke ulagače da zatvore svoje pozicije, što je pogoršano time što je značajan igrač na tržištu premjestio pozamašnu količinu od 29 milijuna XRP-a što je ekvivalentno vrijednosti većoj od 15 milijuna dolara na Bitstamp kripto burzu.

Ovaj prijenos poklopio se s padom cijene XRP-a koja se približava ključnoj razini podrške.

Nedavna objava Whale Alert-a od 24. kolovoza otkrila je kretanje 29,3 milijuna XRP tokena, procijenjenih 15,13 milijuna dolara, na Bitstamp burzu.

Postoje naznake da bi ovaj kit mogao prodati svoje XRP novčiće, s obzirom na prethodni prijenos 14 milijuna XRP-a na Bitso samo nekoliko sati ranije.

Posljedično, cijena XRP-a je doživjela nagli pad, probivši pragove podrške od 0,6 USD i 0,5 USD.

Iako se cijena XRP-a trenutno oporavlja od razine podrške od 0,5 USD, nazire se mogući pad ako trgovci i vlasnici odluče likvidirati svoje pozicije.

U posljednja 24 sata, vrijednost XRP-a doživjela je pad od preko 3%, te trenutno iznosi 0,51 USD. Unutar tog vremenskog okvira cijena je varirala između 0,510 i 0,528 dolara.

Dodatno, uočeno je smanjenje obujma trgovanja tijekom istog razdoblja od 24 sata.

Izvor: Cryptointelligence

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik