Haker FTX mjenjačnice napravio novi korak!

Share

Haker FTX kriptomjenjačnice premjetio je 2,500 Ethereum tokena vrijednih 4 milijuna američkih dolara. Ovo se događa nakon nepunih godinu dana nakon hakerskog napada i gubitka 600 milijuna američkih dolara FTX kriptomjenjačnice. On-chain podaci ukazuju na to da je vlasnik ove adrese prebacio 2,500 Ethereum tokena vrijednih 4 milijuna američkih dolara.

Takvi prijenosi tokena obično su povezani s potencijalnom rasprodajom, što je potez koji bi mogao negativno utjecati na cijenu za male ulagače. Sve ovo dolazi u susret mogućeg bikovskog raspoloženja radi pokretanja raznih Ethereum ETF-ova u Sjedinjenim Državama.

Još jedan katalizator cijene Ethereuma moglo bi biti pokretanje trgovinskog fonda (engl. ETF-a) temeljenog na Ethereumu od strane raznih kompanija.

Ako stvari budu išle prema očekivanjima sa SEC-om nakon zatvaranja američke vlade, američka Komisija za vrijednosne papire i burzu (SEC) mogla bi dati ubrzani iznos odobrenje za lansiranje čak devet ETF proizvoda počevši od 2. listopada ove godine.

Izvor: Coingape

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik