Tri kriptovalute koje su narasle preko 100% prošli tjedan!

Kriptotržište nastavilo je svoj izvrstan učinak prošli tjedan, s nekoliko altcoina koji su prošli tjedan doživjeli kratki skok, a zatim izgubili dio dobitaka.

Aktualne kolumne

Kriptotržište nastavilo je svoj izvrstan učinak prošli tjedan, s nekoliko altcoina koji su prošli tjedan doživjeli kratki skok, a zatim izgubili dio dobitaka.

Ali neki altcoini su udvostručili svoju vrijednost u proteklom tjednu nakon što su dobili više od 100%. Najveći dobitnik bila je Marinade MNDE kojoj je vrijednost porasla za 192% tijekom prošlog tjedna.

  • MNDE, DOSE i BAND narasli su preko 100% protekli tjedan
  • MNDE je izlistan na Coinbase mjenjačnicu

Marinade (MNDE) narastao 192%
Time se nastavio njegov veliki niz koji je započeo krajem listopada, a cijena mu je porasla s 0,050396 USD 20. listopada na trenutnih 0,222717 USD. To predstavlja dobitke od 351% u zadnjih 14 dana.

MNDE je izvorni token Marinade Financea, protokola za likvidne uloge bez skrbništva izgrađenog na Solani, a interes za token je u posljednje vrijeme porastao.

Izvor: Coinmarketcap

To je vjerojatno zbog uvođenja Solana tekućeg ulaganja i uvrštenja na nekoliko burzi. Coinbase je također izlistao MNDE i sada omogućuje ljudima da sudjeluju u likvidnom stakingu Solane putem svoje razmjene. Međutim, MNDE je lagano pao u posljednja 24 sata.

DOSE narastao 124%
Nadalje, DOSE token porastao je za 124% u proteklih sedam dana, prema podacima CoinGecko. Token, čija je vrijednost također porasla za 106% u posljednja 24 sata, trenutno je u vrućem nizu.

Uspon je počeo 24. listopada kada je iznosio 0,006837 dolara. Vrijedi 0,01799 USD i čini se da je spreman čak i porasti ako je njegova putanja u posljednjih 15 dana ikakva.

Izvor: Coinmarketcap

BAND narastao do 120%
Još jedan token koji je imao dobar tjedan je BAND, izvorni token za Band Protocol. Vrijednost mu je porasla za 120% u sedam dana, dostigavši ​​vrhunac od 3,37 USD. Pao je, izgubivši 13,5% u 24 sata, i vrijedi 2,64 dolara.

Izvor: Coinmarketcap

Band Protocol je decentralizirani cross-chain, a porast njegove vrijednosti tokena vjerojatno je posljedica novih ažuriranja, kao što je nadogradnja BandChauna na glavnoj mreži 4. studenog.

Imate li nešto za reći o ovom članku ili bilo čemu drugom? Pišite nam ili se pridružite raspravi na našem Telegram kanalu. Također nas možete pratiti na Tik Toku, Facebooku ili Twitteru.

Izvor: Beincrypto

Ostale vijesti s portala: Zašto banke troše 56 puta više energije od Bitcoina!

Posljednje objave