Švicarska zamrznula 26 milijuna dolara vrijedne kriptoimovine!

Share

Uslijed kolapsa i propasti TerraUSD-a mnoge pravne radnje iz kaznene jurisdikcije su pokrenute prema Terraform Labsu i Do Kwonu. Prema najnovijim vijestima koje su tijekom dana dospjele u medije, Švicarska je zamrznula 26 milijuna dolara u kriptovalutama od bivših dužnosnika Terraform Labsa, uključujući i njegovog osnivača Do Kwona.

Prema izvješću južnokorejskog medija „Digital Asseta“, švicarski su tužitelji zamrznuli oko 26 milijuna dolara u kriptovalutama, od kojih je dio u BTC-u, koji pripada Terraform Labsu, izvršnom predsjedniku Kwon Do-Hyeongu, bivšem financijskom direktoru Han Chang-joonu, bivšem direktor istraživanja Nicholas Platias i drugima. U izvješću je navedeno da se 26 milijuna dolara u kripto imovini drži u švicarskoj banci digitalnih sredstava „Sygnum“.

Južnokorejski tužitelji također su u travnju objavili da su identificirali značajnu količinu “zarade od kriminala” koja teče u švicarsku banku povezanu s Terraform Labs i zatražili od međunarodne zajednice zamrzavanje te imovine.

Izvor: Coin-turk

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik