Shiba Inu u porastu broja adresa

Share

Shiba Inu (SHIB) postigao je značajan uspjeh, prema izvještaju kripto analitičke tvrtke Glassnode od 6. siječnja, premašivši ukupno 3,74 milijuna adresa. Neprestani rast vidljiv je stvaranjem 1.373 nove adrese. Detaljna analiza na temelju podataka CoinMarketCap-a od 5. siječnja otkriva da od ukupnog broja adresa, 1,23 milijuna sadrži tokene vrijedne između 0 i 1.000 dolara, 92,4 tisuće adresa sadrži tokene vrijedne između 1.000 i 100.000 dolara, dok 1,99 tisuća adresa sadrži tokene vrijedne više od 100.000 dolara.

Unatoč rastućem broju adresa, cijena Shiba Inu suočava se s izazovima. Trenutni podaci s CoinMarketCap-a pokazuju da je cijena SHIB-a na razini od 0,000009469 dolara, što odražava pad od 1,56% u posljednja 24 sata i 10,24% u proteklom tjednu.

Razlika između rastućeg broja adresa i slabih performansi cijene postavlja pitanja o trenutačnom tržišnom statusu Shiba Inu. Investitori pažljivo prate kretanja cijena kriptovalute, posebice uz nedavne zabrinutosti o stabilnosti i potencijalu rasta.

Primijećeno je da je Shiba Inu doživio različite poraste cijena koji ukazuju na rastući položaj na tržištu. Međutim, ti porasti redovito su praćeni brzim padovima na grafikonu cijena Shiba Inu, što dovodi do gubitaka i stvara nesigurnost o općoj stabilnosti tokena. Prema stručnjacima, nestalni i nesigurni pokreti cijena Shiba Inu prikazuju scenarij obilježen volatilnošću. Token se redovito suočava s izazovima održavanja uzlaznog trenda, doživljavajući oštre povratke i padajući ispod praga od 0,00001 dolara pri svakom porastu.

Dok kripto tržište i dalje ostaje dinamično, pod utjecajem različitih čimbenika poput sentimenta na tržištu i vanjskih događanja, zajednica Shiba Inu s nestrpljenjem iščekuje daljnje razvoje koji bi mogli utjecati na smjer tokena. Sudionici na tržištu vjerojatno traže znakove održivog uzlaznog trenda ili rješenja za trenutačne izazove s kojima se suočava Shiba Inu.

Izvor: Cointurk

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik