Shiba Inu (SHIB) Oživio na Tržištu Kriptovaluta

Share

Shiba Inu (SHIB), druga najveća meme kovanica prema tržišnoj kapitalizaciji, istaknuo se kao jedan od najuspješnijih igrača na kriptovalutnom tržištu proteklog tjedna. Iako je širi sektor meme kovanica zabilježio značajne dobitke, put SHIB-a sugerira potencijal za daljnji rast, kako su istaknuli uvidi iz ponude konkurenta ChatGPT-a, Perplexityja.

Unatoč značajnom nastupu Bitcoina u veljači, kada je ostvario najveći mjesečni dobitak u svojoj povijesti, pionirska kriptovaluta od tada je zapala u period stagnacije. Nasuprot tome, meme kovanice su doživjele val popularnosti i vrijednosti.

SHIB je posebno privukao značajnu pozornost, bilježeći zapanjujući rast od 130% tijekom sedmodnevnog razdoblja. Bitno je napomenuti da je kovanica doživjela izvanredan rast od 65% u vrijednosti u samo jednom danu.

Različiti čimbenici doprinose izvanrednom usponu SHIB-a, uključujući njegovu stopu spaljivanja i optimistične prognoze stručnjaka za njegovu buduću cjenovnu putanju. Nedavno lansiranje Shibariuma, zajedno s nadolazećim ažuriranjima na njegovoj mreži rješenja druge razine, također je pozitivno odjeknulo kod investitora.

Perplexity, istaknuti AI chatbot, ističe ulogu šireg tržišnog zamaha i hajpa na društvenim medijima oko meme kovanica u pogonu rasta cijene SHIB-a. Nadalje, navodi metrike poput omjera vrijednosti mreže u odnosu na transakcije (NVT) i omjera MVRV, zajedno s rastom mreže, kao podršku bullish sentimentu.

Unatoč kratkoročnim fluktuacijama, trenutna trgovinska vrijednost SHIB-a koja premašuje 0,00002 dolara potiče optimistične projekcije od strane Perplexityja. Chatbot sugerira da pod trenutačnim ili poboljšanim tržišnim uvjetima SHIB može potencijalno udvostručiti svoju vrijednost na 0,000041 dolara i čak dosegnuti 0,00008 dolara. Ove projekcije podcrtavaju rastuću važnost kovanice i evoluciju krajolika meme kovanica unutar kriptovalutnog tržišta.

Izvor: Cryptopotato

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik