Dogecoin i Shiba u padu uslijed korekcije kriptotržišta

Share

U posljednjih 24 sata, Dogecoin (DOGE) i Shiba Inu (SHIB), dvije istaknute mem kriptovalute, doživjele su iznenadan pad vrijednosti usred šire korekcije tržišta.

Dogecoin, koji se trenutno nalazi na devetom mjestu prema ukupnoj tržišnoj vrijednosti od preko 21 milijarde dolara, doživio je gubitak od više od 8% svoje vrijednosti. Ovaj pad dogodio se unatoč tome što se nalazio na 12. mjestu po dnevnom prometu trgovanja. U posljednjih 24 sata, vrijednost Dogecoina promijenila je vlasnika u vrijednosti od 2 milijarde dolara, što je značajan pad od 47% u odnosu na prethodni dan.

Shiba Inu, također jedna od vodećih mem kriptovaluta, nije prošla bolje. Njena vrijednost je također doživjela pad od 9.6%, prema podacima s CoinGecko. Tijekom prethodnih sedam dana, vrijednost SHIB-a smanjila se za više od 26%.

Ovi oštri padovi vrijednosti DOGE-a i SHIB-a dolaze u vrijeme općenite korekcije na kripto tržištu, pri čemu su mnoge druge kriptovalute također doživjele slične gubitke. Iako je ovo trenutno stanje izazvalo zabrinutost među investitorima, mnogi analitičari vjeruju da bi ovo moglo biti privremeno i da bi se tržište moglo oporaviti u bliskoj budućnosti.

Kako će se situacija dalje razvijati za Dogecoin i Shiba Inu, ostaje za vidjeti, ali ova situacija pokazuje koliko su kriptovalute osjetljive na šire promjene na tržištu.

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik