Shiba Inu pretekao BUSD prema tržišnoj kapitalizaciji!

Share

Dogecoin rival Shiba Inu (SHIB) nadmašio je Binance USD (BUSD) u tržišnoj kapitalizaciji, pomaknuvši se na 14. mjesto na ljestvici CoinGecko. Trenutno ima tržišnu kapitalizaciju od 6,8 ​​milijardi dolara.

Binanceov stablecoin gubi svoj tržišni udio nakon naloga financijskog regulatora države New York da Paxos prestane izdavati BUSD. Shiba Inuov sljedeći cilj je Litecoin (LTC), srebro zlatu Bitcoina. OG altcoin trenutno drži 13. poziciju s tržišnom kapitalizacijom od 6,9 milijardi dolara. Jaz između SHIB-a i LTC-a znatno se smanjio. Nedavni rast meme kovanice može se pripisati nekoliko čimbenika. Među njima je nadolazeće lansiranje Shiba Inu Metaverse, projekta koji ima za cilj proširiti korisnost Shiba Inu ekosustava, čije je otvaranje predviđeno za prosinac ove godine.

Programeri meme kovanice uvjereni su da će korisnici imati priliku istražiti neka od područja u Metaverseu do kraja 2023. Međutim, također napominju da sva područja Metaversea neće biti u potpunosti dovršena, budući da je to projekt koji je u tijeku . Ovaj je razvoj događaja vjerojatno pridonio povećanom interesu i ulaganju u SHIB tokene.

Izvor: U.today

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik