Pregled kriptoindustrije: 21. – 28. veljače

Share

  1. Bitcoin doseže novi rekordni visok iznad 56.000 dolara Bitcoin, vodeća svjetska kriptovaluta, nedavno je dosegnula povijesnu prekretnicu, premašivši 56.000 dolara. Ovaj izvanredan dosegnuti cilj označava njegov najviši nivo od studenog 2021. godine, što odražava obnovljeni investitorski optimizam i bullish sentiment na tržištu digitalnih sredstava.
  2. Kriptoinvesticijski proizvodi privlače gotovo 600 milijuna dolara ulaganja Prošli tjedan svjedočio je značajnom priljevu kapitala u kriptoinvesticijske proizvode, s gotovo 600 milijuna dolara ulaganja. Porast priljeva kapitala prvenstveno je potaknut popularnošću spot Bitcoin ETF-ova, što ukazuje na rastući institucionalni interes za digitalna sredstva kao održivu investicijsku opciju.
  3. Japan planira omogućiti izravna ulaganja u kriptovalute Japan namjerava otvoriti novo poglavlje u usvajanju kriptovaluta omogućujući određenim venture kapitalnim firmama da izravno ulažu u kriptovalute. Ovaj potez signalizira progresivan pristup u prihvaćanju digitalnih sredstava unutar financijskog ekosustava zemlje.
  4. Pravna komisija Engleske traži povratne informacije o nacrtu zakonodavstva koje bi klasificiralo kriptovalute kao imovinu Pravna komisija Engleske pokrenula je postupak javne konzultacije kako bi prikupila povratne informacije o nacrtu zakonodavstva s ciljem klasificiranja kriptovaluta kao imovine. Ovaj razvoj ističe potrebu za regulatornom jasnoćom i pravnim okvirom koji će regulirati brzo evoluirajući kripto krajolik.
  5. Regulator iz Južne Koreje raspravljat će o NFT-ovima i kripto ETF-ovima s Garyjem Genslerom Financijski regulator Južne Koreje namjerava voditi razgovore s Garyjem Genslerom, predsjednikom U.S. Securities and Exchange Commission (SEC), o regulaciji neprofibilnih tokena (NFT-ova) i kriptovalutnih burzovnih fondova (ETF-ova). Ovaj dijalog odražava suradnički pristup rješavanju regulatornih izazova i poticanju inovacija u digitalnom prostoru sredstava.
  6. Reddit otkriva minimalno držanje kriptovaluta u svojoj SEC prijavi Reddit, popularna platforma društvenih medija, otkrila je u svojoj prijavi Securities and Exchange Commission (SEC) da drži neznačajne iznose kriptovaluta. Ova transparentnost pruža uvid u oprezan pristup Reddita vlasništvu digitalnih sredstava unutar svojeg korporativnog portfelja.
  7. Kraken podnosi zahtjev za odbacivanje tužbe SEC-a Vodeća kriptovalutna burza Kraken podnijela je zahtjev za odbacivanje tužbe koju je protiv nje podnijela američka Komisija za vrijednosne papire i burze (SEC). Ovaj potez ističe predanost Krakena obrani od regulatornih provjera i održavanje industrijskih standarda.
  8. Produljen je fundraiserski program za pravnu obranu Romana Storma i Alexa Pertseva, uz predstavljanje novih NFT-ova Fundraiser program za pravnu obranu Romana Storma i Alexa Pertseva, koji su uključeni u pravne bitke povezane s kriptovalutnom industrijom, produljen je. U nastojanju da privuku daljnju podršku, uvedeni su novi nezamjenjivi tokeni (NFT-ovi), pružajući donatorima dodatne poticaje za pridonosak uzroku.
  9. Blueberry Lending Exploit Addressed, With Funds Returned Plavo-bijela platforma za posudbe uspješno je riješila sigurnosni propust koji je rezultirao gubitkom sredstava. U hvalevrijednom prikazu odgovornosti, 367 ETH-a vratilo se pogođenim korisnicima nakon što su ih “front-runali” pojedinci identificirani kao c0ffeebabe.
  10. Hakeri prevarili osnivača Sky Mavisa Jeffreyja Zirlina za 9,7 milijuna dolara u ETH Jeffrey Zirlin, suosnivač Sky Mavisa, tvrtke koja stoji iza popularne blockchain igre Axie Infinity, postao je žrtva hakerskog napada koji je rezultirao gubitkom 9,7 milijuna dolara vrijednih Ethereum (ETH) iz njegovih novčanika. Ovaj nesretan događaj ističe kontinuirane izazove sa sigurnošću s kojima se susreću pojedinci i organizacije koje djeluju u kriptoprostoru.
Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik