Polygon objavio porast aplikacija za 400%!

Jedan od istaknutih primjera kriptovalute sa progresivnim rastom u zadnjih par tjedana je mreža Polygon - Matic.

Aktualne kolumne

Dok kripto tržište se nalazi u bear marketu i u svojoj zimi, neki drugi sektori u blockchain industriji doživljavaju konstantni uspon. Jedan od istaknutih primjera kriptovalute sa progresivnim rastom u zadnjih par tjedana je mreža Polygon – Matic.

U ožujku ove godine, ukupni broj mjesečno aktivnih timova je iznosio oko 8000. Međutim, najnoviji podaci pokazuju da je trenutačno mjesečno aktivnih timova na ovoj mreži u rastu od prošlih mjeseci, te da iznosi trenuno oko 11.800.

U međuvremenu, DApps (decentralizirane aplikacije) na Polygon-u, Ethereum platformi za skaliranje, također je postigla novi vrhunac. Na temelju nedavnih podataka, ukupan broj decentraliziranih aplikacija na blockchainu sada iznosi 37.000. Ova brojka predviđa porast od 400% od početka ove godine.

Blockchain tim otkrio je to putem objave na blogu u srijedu. Podaci daju ukupan broj aplikacija koje je blockchain pokrenuo na glavnoj i testnoj mreži.

Izvor: Twitter

Prema informacijama, broj aktivnih timova na blockchainu dosegnuo je brojku od 11.800. Ova brojka pokazuje povećanje od 47,5% u zadnja četiri tjedna, točnije u periodu od kraja srpnja.

Ryan Wyatt, izvršni direktor Polygon-a, izrazio je veliko uzbuđenje zbog rasta. Otkrio je to u objavi na Twitteru, ističući da tim ima dobru godinu u tvrtki.

Izvor: Tradingview

Tim Polygon-a objavio je primarni uzrok rasta decentraliziranih aplikacija ranije ove godine. Priznali su da je njihovo partnerstvo s web3 razvojnom platformom, Alchemy, ono što je olakšalo rast DApps.

Izvor: Newsbtc

Provjerite ostale vijesti s portala: Mark Cuban tužen radi promocije Voyager Digitala!

Posljednje objave