Mark Cuban tužen radi promocije Voyager Digitala!

Milijarder i vlasnik košarkaške momčadi Dallas Mavericks, Mark Cuban, suočava se sa kolektivnom tužbom koju su pokrenuli investitori Voyager Digitala i navijači Mavericksa zbog promoviranja Voyager Digitala.

Aktualne kolumne

Milijarder i vlasnik košarkaške momčadi Dallas Mavericksa, Mark Cuban, suočava se sa kolektivnom tužbom koju su pokrenuli investitori Voyager Digitala i navijači Mavericksa zbog promoviranja Voyager Digitala.

Izvor: https://mma.prnewswire.com/

PlatformaVoyager Digital je podnijela zahtjev za bankrot prema Poglavlju jedanaest, 5. srpnja 2022. Prema tužiteljima, Cuban je više puta promovirao Voyager Digital obožavateljima Mavericksa u raznim prilikama i navodno je u raznim prilikama iskorištavao neiskusne ljubitelje košarke.

Prema tužiteljima, Cuban je širio preporuke za ovu platformu, koja ne zahtijeva proviziju i općenito je jeftiniji od konkurenata. Međutim, u tužbi se navodi da su investitori podložni skrivenim naknadama i nerazumno visokim cijenama, a bez istaknutih smjernica za to.

U tužbi se također spominje da je izvršni direktor Voyager Digitala, Steve Ehrlich, također namamio obožavatelje Mavericksa da ulože u projekt. Dokaz su riječi Ehrlicha i Cubana koji su imali na govoru za vrijeme press konferencije Dallas Mavericksa.

Dok je proglašavao bankrot, Ehrlich je naveo dug 3AC-a i loše tržišne uvjete. Također je utvrdio da je stečaj prema jedanaestom poglavlju bio način za Voyager da poveća šanse za oporavak i da je njihov tim namjerno to učinio.

Izvor: Coinnounce

Ostale vijesti s portala: Još jedan veliki korak za Cardano!

Posljednje objave