Milijuni dolara tokena biti će pušteni!

Share

Optimism (OP) nedavno je doživio porast i ostvario dobit u posljednja 24 sata. Međutim, dobri dani možda neće dugo potrajati jer OP svjedoči o povećanju cirkulacijske ponude. Najnoviji tweet tvrtke Token Unlocks otkrio je da je OP vrijedan milijune dolara pušten na tržište 30. srpnja 2023. Prema riječima stručnjaka, kako se cirkulirajuća ponuda povećava, vjerojatnost da će uzlazni skok OP-a prestati je velika.

Nakon tjedan dana pada cijene, cijena tokena je odjednom dobila zamah. Prema CoinMarketCapu, OP je porastao za više od 4% u posljednja 24 sata. U vrijeme pisanja ovog teksta trgovalo se po 1,56 USD, a tržišna kapitalizacija premašila je milijardu USD. No, trend rasta cijena pratio je i dvoznamenkasti pad obujma trgovanja, što je obično medvjeđi signal. Stvari bi se mogle pogoršati u kratkom roku kada 24 milijuna OP-a, procijenjenih na više od 36 milijuna dolara, budu pušteni na tržište. Prema Token Unlocksu, novootključani tokeni činili su 3,56% Optimismove ponude.

Trenutno je 16% ukupne ponude Optimizma pušteno na tržište. Jednostavno rečeno, kako se ponuda povećava, potražnja se smanjuje, što može uzrokovati pad cijene imovine. Stoga su, prema mišljenju stručnjaka, izgledi da se bikovski uspon OP-a zaustavio vjerojatni. Osim toga, metrika tokena u lancu pokazala je silazni trend unatoč nedavnim porastima cijena.

Izvor: Coin-turk

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik