Očekuje nas otključavanje tokena, Optimism vodi s 33,34 milijuna dolara!

Share

Ulagači na tržištu kriptovaluta pomno prate događaje otključavanja tokena jer ti događaji često imaju značajan utjecaj na dinamiku tržišta.

Prema podacima s platforme Token Unlocks, idućeg tjedna doći će do otključavanja tokena u vrijednosti od značajnih 88,94 milijuna dolara. Posebno treba napomenuti da je projekt Ethereum Layer-2 poznat kao Optimism (OP) zakazan za događaj otključavanja tokena koji zahtijeva pažljivo praćenje.

Podaci iz Token Unlocks otkrivaju da nadolazeća otključavanja tokena na tržištu kriptovaluta imaju ukupnu vrijednost od 88,94 milijuna dolara, s najvećim događajem predviđenim za Optimism, projekt Ethereum Layer-2, koji iznosi 33,34 milijuna dolara. Ovaj ključni događaj trebao bi se dogoditi, 30. listopada, u 07:00, a uključuje izdavanje tokena koji odgovara 2,74% ukupne ponude OP-a. U vrijeme ovog izvješća, OP token se trgovao po cijeni od 1,38 USD, što je događaj otključavanja OP tokena činilo najvrjednijim događajem tjedna.

Značajan razvoj dnevnog OP grafikona je formiranje silaznog klina. Ova je formacija nedavno uspjela probiti liniju otpora, pojačavajući očekivanja da će nastaviti uzlazni trend. Naime, najkritičnija razina otpora u ovoj strukturi grafikona je razina EMA 200, postavljena na 1516 USD. Za trgovce i entuzijaste koji prate OP cijenu na dnevnom grafikonu, razine podrške koje treba pažljivo pratiti su 1347 USD, 1311 USD i 1271 USD. Konkretno, ako se cijena zatvori ispod razine podrške na 1347 dolara, promatrane u posljednjih šest stupova, to bi moglo dovesti do gubitka zamaha u uzlaznom kretanju.
Međutim, ako OP cijena dotakne liniju otpora silaznog klina i ta linija funkcionira kao potpora, vjerojatno bi pružila značajan poticaj snazi ​​cijene na tim razinama.Nadalje, dnevni grafikon za OP ističe razine otpora koje zaslužuju pozornost, naime 1417$, 1466$ i 1534$.

Konkretno, ako se pojavi završna traka iznad razine od 1534 USD, koja se poklapa s razinom EMA 200, to bi eliminiralo primarni otpor koji vrši pritisak na OP, gurajući cijenu naprijed u svojoj uzlaznoj putanji. Ulagači i trgovci pozorno će pratiti ishod ovog događaja i njegove moguće posljedice na tržište kriptovaluta.

Izvor: Coin-turk

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik