Hedera skočila 15 posto!

Hedera (HBAR) postala je jedna od najboljih kriptovaluta ovog tjedna koja je svjedočila značajnom porastu cijene dok je izbjegla sumorni pad kripto tržišta.

Aktualne kolumne

Hedera (HBAR) postala je jedna od najboljih kriptovaluta ovog tjedna koja je svjedočila značajnom porastu cijene dok je izbjegla sumorni pad kripto tržišta. Analitičari predviđaju da bi cijena HBAR-a mogla nastaviti svoju uzlaznu putanju prema poželjnijim razinama likvidnosti, ako se trenutni tržišni uvjeti održe.

Višestruke najave Hedere ovog tjedna primljene su s povoljnim odgovorom nedavne akcije cijene tokena. Značajni događaji uključuju pokretanje novog metaverse fonda vrijednog 1 milijun dolara kroz AfroFuture DAO i objavljivanje nove NFT kampanje pod nazivom “Ashfall”.

Primarni cilj metaverse fonda je ciljati na afričko tržište, čime se potiče razvoj projekata koji će kasnije biti dodani mreži Hedera. U vrijeme pisanja ovog teksta već je pokrenuo svoju prvu inicijativu koja bi, prema izvješćima, omogućila glazbenicima visokog profila da imaju koristi od HBAR NFT-ova. Uz to, novi Ashfall NFT–koji je razvio kritički hvaljeni redatelj filma „Days Gone” John Garvin–naišao je na veliko poštovanje Hedera zajednice.

Također treba spomenuti da je 7. veljače upravno vijeće platforme temeljene na DAG-u pozdravilo tehnološkog diva Dell kao svog 28. novog člana. Upravni odbor već predstavljaju razne slavne korporacije, poput Boeinga, IBM-a, Googlea, LG-a, Ubisofta i drugih. Unutar samo dva sata od priopćenja za javnost o ovoj HBAR kripto vijesti, vrijednost altcoina porasla je za otprilike 14%. Tijekom posljednjih trideset dana vodeća kriptovaluta doživjela je meteorski porast od preko 85%.

Izvor: Coingape

Posljednje objave