FTX haker postao ETH “kit”!

Adresa povezana s hakiranjem FTX-a navodno je zamijenila oko 48.265.787 $ stablecoina $Dai u 36.567 Ethereuma.

Aktualne kolumne

Adresa povezana s hakiranjem FTX-a navodno je zamijenila oko 48.265.787 $ stablecoina $Dai u 36.567 Ethereuma, čineći adresu 35. najvećim vlasnikom druge najveće kriptovalute na svijetu prema tržišnoj kapitalizaciji. Prosječna nabavna cijena ETH-a FTX hakera je 1284,79 USD, prema podacima LookOnChaina.

Izvor: Twitter

Prema obavještajnoj tvrtki Arkham, čini se da FTX haker paniči nakon što je izgubio velik broj svojih tokena zbog proklizavanja i bio stavljen na crnu listu na četiri različite adrese. 20 milijuna dolara u PAXG-u zamrznuto je na četiri napadačeve adrese koje drže PAXG. Haker FTX-a navodno je ukrao oko 477 milijuna dolara od bankrotirane burze FTX neposredno nakon što je burza u petak podnijela zahtjev za bankrot prema Poglavlju 11.

Još uvijek postoje nepoznanice za ovaj hak, ali mnogi vjeruju da to mora biti insajderski posao. Hakiranje je počelo otprilike u isto vrijeme kada su dužnosnici FTX-a napisali tweet o svom zahtjevu za stečaj prema 11. poglavlju.

Izvor: appleinsider.com

Izvršni direktor sigurnosne tvrtke Hacken rekao je u utorak za Coindesk da je FTX haker imao pristup svim iskorištavanim FTX novčanicima za hladnjače. Za ovu vrstu pristupa obično su potrebni privatni ključevi.

Nakon blockchain transakcije, korisnik se greškom identificirao tijekom korištenja Kraken burze.

“Znamo identitet korisnika” – objavio je Nick Percoco, CEO Krakena, putem Twittera 12. studenog. Identitet tek treba biti otkriven javnosti.

Izvor: Ethereumworldnews

Ostale vijesti: CZ: Binance nema problema s povlačenjem sredstava!

Posljednje objave