CZ: Binance nema problema s povlačenjem sredstava!

Izvršni direktor Binancea Changpeng "CZ" Zhao uvjerio je više od 40.000 slušatelja Twitter Spacesa da su financije platforme sigurne.

Aktualne kolumne

Izvršni direktor Binancea Changpeng “CZ” Zhao uvjerio je više od 40.000 slušatelja Twitter Spacesa da su financije platforme sigurne nakon tjedan dana previranja na konkurentskoj burzi FTX. Unatoč tome, primijetio je da “ništa nije bez rizika” i da su “kripto razmjene inherentno rizični poslovi”.

Iako je došlo do primjetnog povećanja povlačenja na platformi uoči i nakon FTX-ovog podnošenja zahtjeva za bankrot, Zhao je rekao da je to unutar normalnog raspona koji obično slijedi nakon pada cijena. Rekao je da čak i ako svi povuku sredstva s razmjena, “imamo mnogo drugih profitabilnih poslova. U redu je.”

Izvor: bnbstatic.com

“Ako ljudi žele povući svoja sredstva, trebali bi”, rekao je Zhao. “Mi ne blokiramo sredstva. Ne stvara nam nikakve probleme.”

Binance se pridružio valu velikih burzi koje dijele adrese novčanika s rezervnim fondovima kako bi potaknuli transparentnost nakon FTX-ovog kaotičnog tjedna koji je rezultirao podnošenjem zahtjeva za stečaj u petak. Bivši izvršni direktor FTX-a Sam Bankman-Fried inzistirao je na tome da je američki ogranak njegove tvrtke “DOBRO!” samo jedan dan prije nego što je podnio zahtjev za zaštitu od stečaja.

Zhao je rekao da će izvješća vanjskog revizora biti objavljena u nadolazećim tjednima s daljnjim detaljima uz podatke o rezervama koji su već objavljeni.

“Mi vodimo vrlo jednostavan posao”, rekao je, dodajući da Binance posluje bez ikakvih zajmova, ulaganja rizičnog kapitala ili duga. Zhao je također rekao da burza ne posuđuje imovinu klijenta izvana. Iako maržni program burze posuđuje sredstva iz korisničkih štednih proizvoda maržnim trgovcima, sustav upravljanja rizikom koji postoji osigurava da sredstva nikada ne napuste platformu.

Izvor: Theblock

Ostale vijesti: Visa prekinula suradnju s FTX mjenjačnicom!

Posljednje objave