Binance najavio trgovanje bez naknade za Ethereum!

Prije Ethereum "Mergea", Binance je najavio trgovanje bez naknade za trgovački par ETH i BUSD.

Aktualne kolumne

Prije Ethereum “Mergea”, Binance je najavio trgovanje bez naknade za trgovački par ETH i BUSD. Dugo očekivano spajanje trebalo bi se dogoditi oko 15. rujna, podložno tehničkim promjenama. Kako kripto tržište očekuje povećan interes za ETH u nadolazećim danima, Binance je najavio naknadu za svoj par stablecoina. U posljednje vrijeme postoji velika aktivnost oko trgovanja ETH-om dok se tržište priprema za taj događaj.

Izvor: coingape.com

U objavi objavljenoj u utorak, kripto mjenjačnica Binance rekla je da neće naknade za trgovanje para ETH/BUSD. Trgovanje bez naknade bit će omogućeno gotovo 20 dana prije događaja spajanja. Binance će uvesti trgovanje bez naknade za par ETH/BUSD spot trgovanja 26. kolovoza, stoji u službenoj objavi.

“Svi korisniciće uživati u trgovanjuvez naknada za par ETH/BUSD za spot trgovanje. Par ETH/BUSD za spot trgovanje bit će isključen iz popusta na naknade BNB-a, rabata naknada ili bilo kojeg drugog oblika naknada.”

Binance

Ethereum Merge će prebaciti mrežu s proof-of-work (PoW) na proof-of-stake (PoS) mehanizam konsenzusa. Nakon dovršetka, prijelaz na PoS pomogao bi Ethereumu da poveća skalabilnost. Također, kriptovaluta bi se mogla pokazati kao deflacijska imovina nakon spajanja. To je zbog smanjenja ponude u budućnosti prema procesu spaljivanja Ethereuma.

Osim toga, očekuje se da će cijena imovine rasti u bliskoj budućnosti. Programer Ethereuma Vitalik Buterin predvidio je da bi cijene ETH-a mogle porasti nakon “Mergea” koji će biti sljedeći mjesec. U posljednjih mjesec dana, ETH je znatno porastao cijenovno jer su trgovci očekivali potražnju za imovinom kako se spajanje približava. U trenutku pisanja, cijena Ethereuma iznosi 1628,49 USD, što je porast od 3,90% u posljednja 24 sata, prema CoinMarketCapu. Međutim, posljednjih tjedan dana ETH je pao za oko 13%.

Izvor: Coingape

Ostale vijesti: Ulazak Samsunga sa trading platformom u kripto industriju?

Posljednje objave