Binance još uvijek drži FTT!

Binance i dalje drži značajnu količinu FTT tokena.

Aktualne kolumne

Anonimni analitičar kriptovaluta @frxresearch podijelio je cijeli popis subjekata koji su uložili u FTX u početnom krugu financiranja, kao i u kampanjama financiranja A, B i C. Evo po čemu je jedna tvrtka s popisa posebna.

Čini se da popis koji je objavio @frxresearch uključuje sve VC-ove najviše razine i institucionalne ulagače. Budući da je FTX token (FTT) pao za 98% u odnosu na svoju najveću vrijednost svih vremena, većina njih mora biti pod vodom.

Izvor: Twitter

Changpeng Zhao, izvršni direktor Binancea, oglasio se na Twitteru kako bi komentirao procjenu @frxresearch da Binance Labs (VC ogranak Binancea koji je podržao FTX u rundi Serije A) još uvijek drži svoju poziciju u FTX Tokenu.

Travis Kling, osnivač Ikigai Asset Managementa, priznao je da je većina sredstava njegove tvrtke pohranjena na FTX-u i da se ne mogu povratiti. U isto vrijeme, Binanceov CZ je tvrdio da ne razmatra prodaju FTT-a ni na koji način. Siguran je da mu takvi bolni događaji ne izgledaju neobično, jer “nešto dobiješ, nešto izgubiš”. Njegovi sljedbenici također su ga pitali o mogućnosti prodaje FTX tokena (FTT) putem instrumenata bez šaltera (OTC).

Izvor: U.today

Ostale vijesti: Zaplijenjeno $100 milijuna od osnivača Terra Lune!

Posljednje objave