Coinbase u pripremi za Afriku

Share

Ovaj ključni korak Coinbasea prema afričkom tržištu predstavlja ne samo strateško partnerstvo s Yellow Cardom, već i znakovitu priliku za transformaciju financijskog pejzaža na kontinentu. Uz već impresivan niz postignuća, uključujući uvrštavanje na Nasdaq u travnju 2021., Coinbase nastavlja svoju misiju širenja globalnog dosega kriptovaluta.

Suradnja s afričkom mjenjačnicom stablecoina, Yellow Cardom, otvara vrata za široku dostupnost $USDC stablecoina, planirajući pokrenuti ovu inicijativu već od veljače putem Coinbase Walleta. Ovo nije samo korak prema financijskoj inkluziji, već i pionirski pristup omogućavanju korisnicima slanje $USDC-a putem popularnih platformi za razmjenu poruka poput WhatsAppa, iMessages i Telegram Messengera, bez dodatnih naknada.

Ovo partnerstvo ne samo da donosi nove financijske mogućnosti afričkom stanovništvu već i stvara okvir za inovativne načine upotrebe kriptovaluta u svakodnevnim transakcijama. Očekuje se da će ovaj korak značajno olakšati brze, povoljne i pristupačne financijske transakcije, dovodeći kriptovalute bliže svakodnevnom životu u Africi.

S globalnom povezanošću i popularizacijom kriptovaluta kao sredstva za financijsku slobodu, Coinbaseova inicijativa u Africi ne samo da odražava njihovu viziju, već i potiče razvoj kriptoekosustava na rastućem afričkom tržištu. Slijedi uzbudljivo razdoblje gdje će se pratiti utjecaj ovog partnerstva na širenje svijesti i prihvaćenosti kriptovaluta u afričkoj zajednici.

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik