Ankr sklopio partnerstvo sa Polygonom!

Ankr, jedan od vodećih svjetskih pružatelja infrastrukture Web 3.0, s oduševljenjem objavljuje da je sklopio partnerstvo s decentraliziranom platformom za skaliranje Polygonom.

Aktualne kolumne

Ankr, jedan od vodećih svjetskih pružatelja infrastrukture Web 3.0, s oduševljenjem objavljuje da je sklopio partnerstvo s decentraliziranom platformom za skaliranje Polygonom kako bi poboljšao iskustvo izgradnje za programere Web 3.0 koji žele stvoriti blockchaine specifične za aplikacije.

Izvor: https://financefeeds.com/

Programerima daje mogućnost da imaju prilagođenu decentraliziranu mrežu bez gnjavaže oko održavanja blockchain infrastrukture. Superneti pomažu programerima da brzo pokrenu setove decentraliziranih validatora s Polygonovim profesionalnim partnerima za validatore.

Ankr’s App Chains odobreni je dobavljač infrastrukture za Polygon Supernets. Nudi end-to-end inženjersko rješenje koje kombinira najbolju sigurnost, propusnost i prilagodljivost. Lanci aplikacija omogućuju programerima Web 3.0 jednostavnu izradu prilagođenih lanaca blokova jedinstveno prilagođenih njihovoj aplikaciji. Vrhunski alati i usluge koje nudi Supernet dodatno poboljšavaju iskustvo izgradnje za programere.

I Ankr i Polygon imaju za cilj bržu, jeftiniju i lakšu izgradnju na Web 3.0. Kako bi se Web 3.0 doveo do masa, ključno je ukloniti složenost razvoja blockchaina uz osiguranje skalabilnosti i prilagodbe specifične za aplikaciju. Polygon Supernets omogućuje programerima da brzo postave prilagođenu blockchain mrežu visokih performansi.

Svaki pametni ugovor ili DApp napisan za mreže kompatibilne s Ethereumom – bilo na Solidityju, Vyperu ili drugim jezicima – može se implementirati na Polygon Supernet. Uz Ankr-ove lance aplikacija, programeri će imati slobodu odabira programskih jezika, mehanizama konsenzusa i razvojnih okvira koje žele koristiti.

Web 3.0 programeri mogu izgraditi Supernets za pokretanje određene aplikacije, projekta ili slučaja korištenja dok su zaštićeni protokolom Polygon, održavani od strane certificiranih partnera i primaju daljnje nadogradnje iz arhitekture Polygon Edge. Superneti su prema zadanim postavkama kompatibilni jedan s drugim i s Ethereum blockchainom.

Omogućujući programerima da izgrade vlastite blockchaine na Polygon Edgeu, Ankr će pomoći u rješavanju dva najveća izazova koji koče usvajanje Web 3.0 – spore brzine transakcija i visokih naknada za plin. Uz prilagođeni blockchain za svaku DApp, nema konkurencije za pohranu ili računanje, a skalabilnost je dopuštena da napreduje.

Izvor: Dailyhodl

Ostale vijesti: Bitcoin ima bolji položaj od nekretnina!

Posljednje objave