Polygon (MATIC) postavlja novi rekord!

Share

S nadolazećim lansiranjem Polygon zkEVM, MATIC je spreman za obaranje novog rekorda. Kriptovaluta stoji kao najveći pojedinačni dobitak među glavnim kovanicama od početka 2023. Skupljanje bi se potencijalno moglo pokazati kao promjena igre za token jer bi dodatak zkEVM značajno smanjio troškove i poboljšao sigurnost. I jasno je da je objava datuma za pokretanje skupa zvučala kao bikovski uzorak za trgovce.

zkEVM je akronim za zero knowledge Etherem Virtual Machine (zkEVM). U srži toga, zbirni paket će donijeti računalni kapacitet izvan lanca s konceptom dokaza nultog znanja i potvrditi podatke na EVM-u. To će u biti smanjiti troškove pohrane i računanja koji se inače obavljaju u lancu. Također, metoda nultog znanja za odobravanje transakcija bez prolaska kroz postupak otkrivanja detalja. Stoga će postojeća mreža Polygon moći izvršavati pametne ugovore i aktivnosti programera u novom protokolu bez ikakvih problema, zahvaljujući kompatibilnosti zkEVM-a.

Zahvaljujući ogromnom porastu cijene MATIC-a u posljednje vrijeme, njegovo uparivanje s Bitcoinom skočilo je gotovo na najvišu razinu svih vremena. Dok je sama cijena BTC-a značajno porasla od početka siječnja 2023., cijena MATIC-a se udvostručila u istom razdoblju. Stoga je uparivanje MATIC/BTC na rubu svog vrhunca od 0,000064 USD održanog u studenom 2022. prije kolapsa FTX-a. Od pisanja, cijena Polygona iznosi 1,52 USD, što je porast od 3,518% u posljednja 24 sata.

Izvor: Coingape

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik