Bitcoin ima bolji položaj od nekretnina!

Veliki ljubitelj i fan Bitcoina, Michael Saylor je izjavio da Bitcoin ima bolji položaj od vlasništva nekretnina.

Aktualne kolumne

Veliki ljubitelj i fan Bitcoina, Michael Saylor je izjavio da Bitcoin ima bolji položaj od vlasništva nekretnina. Ako uzmemo obzir troškove održavanja i plaćanja poreza, prema dugoročnoj računici ovog poduzetnika, Bitcoin je pobjednik.

Izvor: Marca

Izvršni direktor MicroStrategyja i zagovornik Bitcoina (BTC-a) Michael Saylor istaknuo je svoju podršku Bitcoinu dok je objašnjavao probleme povezane s prijenosom vrijednosti fizičkih svojstava kao što su zlato, dionice poduzeća ili kapital i nekretnine tijekom Australia Crypto Convention-a.

Govoreći o temeljnom mehanizmu konsenzusa proof-of-work (PoW), Saylor je naglasio da je Bitcoin podržan od 20 milijardi dolara vrijednog vlasničkog hardvera za rudarenje i 20 milijardi dolara vrijedne energije.

Saylor je nadalje naglasio visoke troškove održavanja i poreze obaveze s posjedovanjem i nasljeđivanjem fizičke imovine tijekom dugoročnog razdoblja, što u slučaju Bitcoina ne postoji. Geopolitičke napetosti diljem svijeta također određuju vrstu imovine koja bi se smjela prenijeti u drugu jurisdikciju.

Prema Sayloru, samo posebni slučajevi poput kralja Charlesa III imaju slobodu prenijeti svoje bogatstvo bez brige da će biti oporezovani “osim ako se ne radi o Bitcoinu”. Poduzetnik je ponovio da Bitcoin mreža nije bila hakirana više od 13 godina i da je trenutno “najsigurnija mreža na svijetu”. Iz tog razloga Bitcoin smatra superiornijim od nekretnina.

Na kraju, Saylor je naglasio redovite nadogradnje koje se rade na Bitcoin mreži kako bi bila brža i sigurnija, zajedno s inovacijama oko layer 2 i layer 3 aplikacijama.

Izvor: Cointelegraph

Ostale vijesti s portala: Novčanici poput MetaMask-a trebaju nadogradnje!

Posljednje objave