Uniswap pao!

Uniswap navodno ne radi satima. WuBlockchain je izvijestio da Uniswapov discord mod kaže da svi korisnici nisu mogli pristupiti web aplikaciji Uniswap.

Aktualne kolumne

Uniswap navodno ne radi satima. WuBlockchain je izvijestio da Uniswapov discord mod kaže da svi korisnici nisu mogli pristupiti web aplikaciji Uniswap.

Prema izvješćima, ovo se identificira kao problem s Cloudflare usmjeravanjem. Dodano je da dok se problem ne riješi korisnici mogu koristiti drugu verziju.

Vitto Rivabella, Dev Rel u Alchemyju također je izvijestio da Uniswap ne radi. Dodao je da je njegov prednji dio glavni problem koji ne radi. Međutim, ugovori ne padaju. S obzirom da 99% korisnika komunicira s front endom, može se smatrati da je platforma pala.

Izvor: www.cityam.com

Korisnik je napisao, Uniswap si u kvaru? Ne mogu pokrenuti nijednu aplikaciju. Dok zaslon računala samo prikazuje prazan zaslon nakon što pritisnete pokretanje.

Na strani tržišta, cijena Uniswapa (UNI) pala je za oko 5% u posljednja 24 sata. UNI trguje po prosječnoj cijeni od 5,83 dolara, u vrijeme tiska. Njegov 24-satni obujam trgovanja pao je za 34% na 114 milijuna dolara.

Prema DefiLlami, UNI Total value locked (TVL) zabilježio je marginalni rast u proteklih 7 dana. Iznosi 3,7 milijardi dolara.

Međutim, protokol od 15. studenog objavio je da su novi korisnici Uniswapove web-aplikacije dosegli vrhunac iz 2022. Dodano je da su samoskrbništvo i transparentnost u velikoj potražnji. Korisnici hrle na ono što znaju i u što mogu vjerovati.

Posljednje objave