GameFi tokeni pogurali tržište kriptovaluta prema gore

Share

Ovog tjedna je tržište kriptovaluta nastavilo rast, a posebno se ovaj vikend istaknula nova klasa digitalnih sredstava poznata kao GameFi tokeni. Ovi tokeni su postali predmet velike pažnje među investitorima zbog svoje jedinstvene kombinacije igara i financija. Glavna priča tjedna bila je uspon Bitcoina koji je prešao psihološku granicu od 70.000 dolara, ulazeći u mod otkrića cijena. Taj događaj je izazvao val uzbuđenja i povjerenja na tržištu, potičući rast kupovne aktivnosti.

Ali ono što je posebno zanimljivo je rast GameFi tokena kao što su GALA, AXS, SAND, MANA i RON. Ovi tokeni su pokazali dvoznamenkaste dobitke, ističući se među ostalim sektorima tržišta. Tržišna kapitalizacija najboljih igraćih tokena, koja je dostigla impresivnih 37 milijardi dolara, doživjela je značajan rast od 7,2% intradnevno, dok je trgovinski volumen eksplodirao na 9,2 milijarde dolara, što je povećanje od čak 47%.

Neki od najvećih dobitnika ovog trenda su Gala Games, Axie Infinity i Sandbox. Gala Games, platforma za blockchain igre, bilježi nevjerojatan rast od 243% od početka veljače, s GALA tokenom koji sada vrijedi 0,07 dolara. Axie Infinity, s druge strane, prikazuje postojan rast od 220% u posljednjih pet mjeseci, s AXS tokenom dostigavši 12,87 dolara. Sandbox, decentralizirani virtualni svijet, također ne zaostaje, pružajući korisnicima mogućnost stvaranja, kupovine i prodaje digitalnih sredstava putem SAND tokena.

Svi ovi podaci potiču optimizam i interes ulagača u GameFi sektor. S obzirom na eksplozivni rast i zanimanje koje ova industrija trenutno privlači, može se očekivati ​​da će GameFi tokeni nastaviti biti jedna od glavnih tema na tržištu kriptovaluta u skorijoj budućnosti.

Izvor: Coingape

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik