TRON se uključuje u AI utrku!

Share

TRON je poduzeo veliki korak prema kombiniranju AI (umjetne inteligencije) s blockchain tehnologijom udruživši se s Oraichainom, prvim svjetskim oracleom i ekosustavom za blockchaine koji pokreće umjetna inteligencija.

Ovo partnerstvo učvršćuje budućnost decentralizirane umjetne inteligencije pružajući obrazovanje, inkubaciju i tehničke integracije programerima – čime ih osnažuje za izgradnju naprednih rješenja koja koriste i iskorištavaju umjetnu inteligenciju.

Partnerstvo TRON-Oraichain označava značajnu prekretnicu u razvoju blockchain tehnologije, s integracijom umjetne inteligencije koja će revolucionirati industriju.

Sama rješenja koja se temelje na blockchainu smatraju se revolucionarnima i razornima. Pružajući programerima alate koji su im potrebni za stvaranje inovativnih rješenja pokretanih AI-jem, TRON i Oraichain utiru put budućnosti u kojoj je decentralizirana AI norma.

Kroz ovo partnerstvo, TRON i Oraichain će raditi zajedno na poticanju zajednice programera, investitora i entuzijasta koji su strastveni u pogledu potencijala blockchaina i umjetne inteligencije.

S ciljem proširenja funkcionalnosti pametnih ugovora i inoviranja novih slučajeva upotrebe, također će osigurati obrazovne resurse koji će pomoći programerima da nauče više o tehnologiji i kako je integrirati u svoje projekte.

Njihovo partnerstvo je spremno revolucionirati blockchain industriju osnaživanjem programera da izgrade napredna rješenja utemeljena na umjetnoj inteligenciji, naglašavajući predanost TRON-a i Oraichaina inovacijama i vrhunskoj, decentraliziranoj tehnologiji.

Njihova zajednička misija je podizanje svijesti o potencijalu AI i blockchaina, privlačenje obećavajućih AI programera i isporuka AI funkcionalnosti iz Oraichaina u TRON mrežu.

Od svog početka, Oraichain je predan pružanju AI Oracle usluga za pametne ugovore u mnogim lancima. Kako je mreža sazrijevala, vizija je cvjetala.

Danas Oraichainova infrastruktura pruža sve bitne elemente potrebne za podršku otvorenom gospodarstvu za AI i podatke. To uključuje decentraliziranu pohranu datoteka, AI i bilježenje podataka prikupljenih iz mnoštva, obuku modela i testne slučajeve, izvođenje u lancu, tržište podataka i AI i mogućnost objavljivanja modela u AI oracleu.

Oraichain je spreman ispuniti svoju ulogu univerzalnog središta za decentraliziranu umjetnu inteligenciju. Surađujući s TRON-om, raduju se privlačenju više neovisnih AI programera, poticanju talenta i isporuci svježe funkcionalnosti kompatibilne s TVM pametnim ugovorima.

Izvor: Dailyhodl

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik