Chainlink pokazuje bullish znakove za 2023. godinu!

Nekada kriptovaluta koja je bila među prvih 10 po tržišnoj kapitalizaciji, LINK je trenutno pala na 22. mjesto. Međutim, u sljedećih nekoliko mjeseci, Chainlink bi mogao biti spreman nadmašiti druge kriptovalute.

Aktualne kolumne

Cijena Chainlinka imala je donekle osrednju izvedbu u posljednjih nekoliko mjeseci. Nekada kriptovaluta koja je bila među prvih 10 po tržišnoj kapitalizaciji, LINK je trenutno pao na 22. mjesto. Međutim, u sljedećih nekoliko mjeseci, Chainlink bi mogao biti spreman nadmašiti druge kriptovalute.

Uz temelje, tjedni grafikon LINK-a pokazuje izrazito bikovsku pojavu. Grafikon otkriva da je cijena LINK-a formirala bikovsku divergenciju s RSI-jem na tjednoj bazi. Bikovsko odstupanje pokazuje činjenica da je cijena nedavno pala na nove lokalne najniže razine, dok RSI ne postiže novu najnižu razinu.

To pokazuje da medvjedi gube moć i da su LINK bikovi spremni ponovno kontrolirati tržište. U konačnici bikovska divergencija mogla bi signalizirati kraj produljenog silaznog trenda.

Međutim, kratkoročno bi moglo doći do još jednog pada za LINK. Četverosatni grafikon pokazuje medvjeđu divergenciju dok cijena postiže nove lokalne vrhunce dok RSI pada, stvarajući nove niže padove.

Iako tržište zauzima bikovski stav o Chainlinku, razlika znači da zamah usporava.

Umjesto redovitog guranja podataka u lanac na temelju unaprijed definiranih uvjeta, Oracle izvješća bit će dostupna izvan lanca i korisnici će ih dodavati u lanac prema potrebi.

Ovo tehničko poboljšanje najavio je Chainlink početkom studenog. Kao što je Chainlinkov ambasador zajednice “ChainLinkGod” napisao na Twitteru, ovo ima ogromne implikacije za korisnike dApp-a i programere.

Oni mogu koristiti tehnologiju za povećanje financijske poluge, niže naknade za trgovanje i poboljšanje korisničkog doživljaja. Osim toga, izvješća Oraclea mogu ostati u tajnosti dok se transakcije ne poravnaju u lancu. “U kombinaciji s visokofrekventnom prirodom podataka, Oracleovo napredovanje može se ublažiti”, kaže veleposlanik.

Ovo je promjena u igri, posebno za protokole decentraliziranih izvedenica, koji bi mogli doživjeti ogroman priljev 2023. s obzirom na nestašluke i kolaps centraliziranih razmjena 2022., jer ih čini konkurentnijima.

Izvor: Newsbtc

Posljednje objave