Taylor Swift je imala FTX sponzorski ugovor vrijedan 100 milijuna dolara!

Pop zvijezda Taylor Swift navodno je mogla biti jedno od lica propale kripto mjenjačnice FTX da pregovori o ugovoru vrijednom 100 milijuna dolara nisu završili prije vremena.

Aktualne kolumne

Slavne osobe u sportu i zabavi, uključujući komičara Larryja Davida, tenisku zvijezdu Naomi Osaku, NFL beka Toma Bradyja i NBA razigravača Stephena Curryja promovirale su FTX.

Pop zvijezda Taylor Swift navodno je mogla biti jedno od lica propale kripto mjenjačnice FTX da pregovori o ugovoru vrijednom 100 milijuna dolara nisu završili prije vremena.

Prema izvješću Financial Timesa od 7. prosinca, FTX je bio u kasnoj fazi pregovora o sponzorskom ugovoru sa Swiftom nekoliko mjeseci prije krize likvidnosti i bankrota. Pregovori o plaćanju Swiftu od 100 milijuna dolara da bude jedno od slavnih lica burze navodno su propali na kraju FTX-a, zbog zabrinutosti da posao ne nudi velik povrat.

“Nikome se baš nije svidio dogovor”, navodno je jedna neimenovana osoba bila upoznata s pregovorima. “Od početka je bilo preskupo.”

Druge zabrinutosti osoblja FTX-a navodno su uključivale da Swift — jedno od najpoznatijih imena u industriji zabave — neće dosegnuti ciljanu demografiju burze za maloprodajne kripto ulagače. Pjevačica navodno nikad nije imala priliku ozbiljno razmotriti dogovor prije nego što su pregovori propali.

Prije njegovog bankrota u studenom, slavne osobe u sportu i zabavi, uključujući tenisku zvijezdu Naomi Osaku, NFL beka Toma Bradyja i NBA igrača Stephena Curryja promovirale su FTX putem TV spotova, oglasa na društvenim mrežama i više. Komičar Larry David također je glumio u reklami koja je emitirana tijekom Super Bowla LVI u veljači, a koja je poticala gledatelje da “ne propuste sljedeću veliku stvar”.

Prema izvješću Bloomberga iz studenoga, Teksaški državni odbor za vrijednosne papire istraživao je Bradyja, Davida, Curryja i druge u vezi s isplatama koje su primili od FTX-a za njihova odobrenja. Slavne osobe također su bile meta barem jedne grupne tužbe investitora nakon kolapsa FTX-a.

Izvor: Cointelegraph

Ostale vijesti: Svjetsko nogometno prvenstvo: Tokeni!

Posljednje objave