Svjetsko nogometno prvenstvo: Tokeni!

Tržište tokena nogometnih navijača i dalje očekuje veliku volatilnost i može ponuditi mogućnosti trgovanja dok odabrani tim igra.

Aktualne kolumne

Utakmice FIFA Svjetskog kupa počet će osminu finala, s Nizozemskom i SAD-om. Kao rezultat toga, tržište tokena nogometnih navijača i dalje očekuje veliku volatilnost i može ponuditi mogućnosti trgovanja dok pridruženi tim igra.

Argentine Football Association Fan Token(ARG)
Cijena tokena navijača Argentinskog nogometnog saveza pokazuje formiranje uzorka megafona na grafikonu dnevnog vremenskog okvira. Ovaj obrazac nastavka ima sposobnost oslobađanja uspona u smjeru nakon što cijena probije bilo koju od svojih linija trenda divergencije.

Tijekom proteklih pet, cijena ARG-a kretala se bočno iznad kombinirane podrške od 3,5 USD i crte trenda podrške. Štoviše, 2. prosinca, svijeća s dugim repom odbijanja na gore spomenutoj podršci ukazuje na to da kupci pokušavaju obraniti te podrške.

Štoviše, bikovska divergencija u prikazima 4-satnog RSI grafikona naglašava sve veći pritisak kupnje na tim nižim razinama. Stoga bi potencijalna razina podrške mogla potaknuti ARG cijenu na 22,2% više kako bi dosegla granicu od 4,6 USD.

Naprotiv, dnevna svijeća koja se zatvara ispod crte trenda podrške produžit će tekući pad.

Portugal National Team Fan Token(POR)
Dana 28. studenog, portugalska reprezentacija Fan Token (POR) dala je ogroman pad od $3,35-$3,3 mjesečne podrške. Uspon nakon ponovnog testiranja spustio je cijene za 11% na trenutnu cijenu od 2,9 USD.

Ranije danas, ovaj Fan token se trgovao u zelenoj cijeni i pokazao je skok od 6%. Međutim, povećani prodajni pritisak isparava sve dobitke, što rezultira gubitkom od 1,39% do vremena tiskanja. Ovo odbijanje više cijene ukazuje na to da su prodavači agresivni na višim razinama, a POR cijena može nastaviti padati.

Stoga, uz kontinuiranu prodaju, pad ispod 2,8 USD pojačat će zamah prodaje i potaknuti cijenu na psihološku granicu od 2,5 USD.

Brazil National Football Team Fan Token(BFT)
Cijena navijačkog tokena brazilske nogometne reprezentacije doživjela je agresivan pad nakon što je izgubila potporu posljednjeg zamaha od 4,5 USD. Od točke sloma, Fan token pao je 55% unutar tjedan dana i pao na svoju trenutnu cijenu od 0,196 USD.

Međutim, danas je cijena BFT-a porasla za 4% i pokušava se oporaviti od podrške od 0,16 USD s velikim skokom količine. Štoviše, dnevni RSI pao je u područje preprodanosti, što ukazuje da se prodajna aktivnost pretjerano povećala.

Ovaj bi razvoj mogao potaknuti manji oporavak kako bi se ponovno testirale vodoravne razine od 0,3 USD i 0,447 USD kao potencijalni otpor.

Izvor: Coingape

Ostale vijesti: Gradonačelnik Miamia i dalje prima plaću u Bitcoinu!

Posljednje objave