Coinbase onemogućuje trgovanje sa BUSD!

Coinbase je uvjeravao korisnike da će njihova BUSD sredstva ostati dostupna te da i dalje mogu povući sredstva u bilo kojem trenutku.

Aktualne kolumne

Coinbase je uvjeravao korisnike da će njihova BUSD sredstva ostati dostupna te da i dalje mogu povući sredstva u bilo kojem trenutku.

Mjenjačnica kriptovaluta Coinbase sa sjedištem u Sjedinjenim Državama objavila je 13. ožujka da je obustavila trgovanje za Binance USD BUSD.

Prema Coinbaseovoj Twitter objavi od 27. veljače, odluka se odnosi na Coinbase.com (jednostavno i napredno), Coinbase Pro, Coinbase Exchange i Coinbase Prime. Coinbase je 13. ožujka uvjerio svoje klijente da će nam BUSD sredstva ostati dostupna i da ćemo i dalje imati mogućnost povlačenja svojih sredstava u bilo kojem trenutku.

Coinbase je 8. ožujka predstavio novo poslovno rješenje pod nazivom wallet-as-a-service (WaaS) kako bi pomogao tvrtkama u ponudi Web3 novčanika svojim klijentima. WaaS pruža prilagodljive on-chain novčanike kroz tehničku infrastrukturu, omogućujući tvrtkama stvaranje i pokretanje ovih novčanika. Dodatno, sučelje za programiranje aplikacije novčanika koje nudi WaaS omogućuje tvrtkama stvaranje novčanika za jednostavnu integraciju korisnika, programe vjernosti ili kupnje u igri.

Dana 11. ožujka, Coinbase je uvjerio korisnike da će se njegove usluge stavljanja uloga nastaviti i da bi se “mogle zapravo povećati”, unatoč nedavnoj akciji Komisije za vrijednosne papire i burzu Sjedinjenih Američkih Država na usluge ulaganja koje nude centralizirani pružatelji usluga.

Izvor: Cointelegraph

Posljednje objave