Švicarska – raj za kripto ulaganja?

Tjedni podaci CoinShares-a naglašavaju da je većina priljeva u proizvode za ulaganje u digitalnu imovinu bila iz Švicarske, što ponovno potvrđuje njezin status jedne od najboljih regija za kripto ulaganja.

Aktualne kolumne

Tjedni podaci CoinShares-a naglašavaju da je većina priljeva u proizvode za ulaganje u digitalnu imovinu bila iz Švicarske, što ponovno potvrđuje njezin status jedne od najboljih regija za kripto ulaganja. Iz tog razloga Švicarska predstavlja raj za kripto ulaganja.

  • Švicarska svojim rastom u svijetu kriptovalute stječe poziciju u samom vrhu investitora!
Izvor fotografije: https://immigrantinvest.com/

Švicarska je zabilježila mjesečni priljev od 355,6 milijuna dolara, daleko ispred Sjedinjenih Američkih Država na drugom mjestu, koje su imale priljev od 42 milijuna dolara. Švicarska ulaganja od početka godine trenutno iznose 576,8 milijuna USD.

Podaci CoinShares-a također naglašavaju da je zabilježen ukupan priljev od 27 milijuna dolara u proizvode za ulaganje u digitalnu imovinu. U međuvremenu, kasno izvješćivanje pokazalo je da su ukupni priljevi prethodnog tjedna korigirani s 12 milijuna USD na 343 milijuna USD. Ovo je najveći tjedni priljev u proizvode digitalne imovine od studenog 2021.

Prošlog su tjedna cijene kriptovaluta značajno porasle jer je Bitcoin porastao iznad 24 tisuće dolara, a ETH se povećao na više od 1,6 tisuća dolara. Cijene kriptovaluta od tada su pale u iščekivanju sastanka FOMC-a koji će odlučiti o kamatnoj stopi za suzbijanje inflacije.

Ovo je najveći priljev u BTC od svibnja 2022. Slično tome, Ethereum digitalna imovina zabilježila je tjedni priljev od 8 milijuna USD prošli tjedan, nakon 120 milijuna USD prethodnog tjedna. To je najveće takvo povećanje od lipnja 2021.

Izvor: Coingape

Ostale vijesti: CEO Binancea objašnjava Teslinu prodaju Bitcoin-a!

Posljednje objave