CEO Binancea objašnjava Teslinu prodaju Bitcoin-a!

U petak je suosnivač i izvršni direktor Binancea Changpeng Zhao podijelio njegova razmišljanja vezana za cijenu Bitcoina i Teslinoj prodaji 75% BTC-a u drugom kvartalu 2022. godine.

Aktualne kolumne

U petak je suosnivač i izvršni direktor Binancea Changpeng Zhao podijelio njegova razmišljanja vezana za cijenu Bitcoin-a i Teslinoj prodaji 75% BTC-a u drugom kvartalu 2022. godine.

Izvor: https://coinculture.com

  • CEO Binancea iznio mišljenja o prodaji 75% Teslinih BTC-a

Kao što vjerovatno već znate, u srijedu 20. srpnja CEO Tesle, Elon Musk– koji je najbogatija osoba na svijetu (s procijenjenom neto vrijednošću od 20. srpnja 2021. $235,8 milijardi) prema Forbesu – objasnio je zašto je njegova tvrtka odlučila prodati većinu svog posjeda Bitcoina u drugom kvartalu 2022.

Kako prenosi Seeking Alpha o Teslinoj konferenciji o zaradi za drugo tromjesečje 2022., Musk i Teslin financijski direktor Zachary Kirkhorn razgovarali su o Teslinoj prodaji kriptovalute u tromjesečju.

Da, zapravo treba spomenuti da je razlog zbog kojeg smo prodali hrpu svojih posjeda Bitcoina bio taj što nismo bili sigurni kada će se ublažiti blokade zbog COVID-a u Kini. Stoga nam je bilo važno maksimizirati našu gotovinsku poziciju, s obzirom na neizvjesnost izolacije zbog COVID-a u Kini. Svakako smo otvoreni za povećanje našeg posjeda Bitcoina u budućnosti. Stoga ovo ne treba shvatiti kao neku presudu Bitcoinu. Samo smo bili zabrinuti za ukupnu likvidnost tvrtke s obzirom na zatvaranja podružnica u Kini zbog COVID-a. I nismo prodali ništa od našeg Dogecoina.

Elon Musk CEO Tesla

Izvor: Twitter

Komentari CZ-a izneseni su tijekom intervjua s Neilom Cavutom na Fox Business Networku.
Kad je Cavuto pitao CZ-a ima li najnoviji porast Bitcoina održivost, CZ je odgovorio da je nemoguće predvidjeti kratkoročne tržišne poteze, ali je istaknuo da se “broj aplikacija i broj korisnika” koji dolaze u kripto industriju povećavaju.


Cavuto je potom pitao CZ-a o Muskovoj prodaji većine Teslinih $BTC udjela:

Tip koji vodi Teslu je prilično pametan tip, pomalo kontroverzan, ali ako se on povlači iz ovoga, trebamo li se mi povući iz ovoga?


CZ je potom odgovorio:
Mislim, gledajte, on je pametan tip, ali to ne znači da posjeduje sve vrijedne stvari na svijetu. Vjerojatno ne drži dionice mnogih drugih kompanija, mnoge druge vrijedne kriptovalute, itd. Samo zato što kupuje i prodaje nešto Bitcoina ne znači da je zato što kupuje Bitcoin postalo bolje, ili zato što je on prodao Bitcoin da je postalo gore.

Osnove su tu, fundamenti su tu, broj korisnika je tu, zajednice su tu. Temeljna svojstva Bitcoina nisu se promijenila jer je jedan tip kupio ili prodao i nitko ne zna koji su razlozi zbog kojih je kupio ili prodao.

Izvor: Twitter

Izvor: Cryptoglobe

Ostale vijesti: Robert Kiyosaki ne vjeruje da je Bitcoin dovoljno nisko za kupovinu!

Posljednje objave