Strateški potez Fantoma

Share

Fantomova zaklada brzo je sprovela značajnu prilagodbu svojeg zahtjeva za samostalno stvaranje validatora, naglo smanjujući prag s 500.000 FTM-a na samo 50.000 FTM-a.

Ovo značajno smanjenje ističe nepokolebljivu predanost zaklade poboljšanju pristupa postupku validacije, poticanju inkluzivnog okruženja i poticanju šireg spektra sudionika da sudjeluju u sigurnosnim i konsenzusnim mehanizmima mreže.

Posljedice ove smanjene zahtjevnosti su značajne. Fantomova zaklada, smanjenjem zahtjeva za samostalno stvaranje, u biti demokratizira postupak za osobe koje žele postati validatori na svojoj mreži. Ova strateška potez je usmjerena na privlačenje raznovrsnijeg skupa sudionika, uključujući manje investitore i subjekte koji su se prije suočavali s nepremostivim pragom od 500.000 FTM-a. Smanjenje na 50.000 FTM-a otvara vrata za povećanu decentralizaciju i raznolikost među validatorima, što je ključno za čvrstoću i sigurnost mreže.

Nedavna odluka Fantomove zaklade o smanjenju zahtjeva za samostalno stvaranje validatora jasan je pokazatelj odziva zaklade na povratne informacije i potrebe svoje zajednice. Ovaj taktički potez živopisno prikazuje predanost zaklade razvoju svog ekosustava na način koji donosi koristi širokom spektru dionika. Smanjenje praga za samostalno stvaranje validatora služi kao konkretna manifestacija Fantomove posvećenosti prilagodbi i rastu u skladu s interesima i prijedlozima svojih korisnika.

Osim toga, smanjenjem barijera za ulazak za validatore, Fantomova zaklada aktivno radi na stvaranju inkluzivnijeg i participativnijeg okruženja mreže. Ova inicijativa ide dalje od proširenja baze validatora; cilj je poticanje osjećaja pripadnosti i sudjelovanja unutar šire zajednice. Ovaj inkluzivni pristup očekuje se da će donijeti raznolik spektar perspektiva i doprinosa Fantomovom ekosustavu, time jačajući njegove temelje i potičući dinamičniju i angažiranu zajednicu.

Izvor: Cryptopolitian

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik