Kakva su očekivanja za Fantom (FTM)?

Share

Kako se nalazimo u periodu stagnacije cijene altcoina, tako smo stupili u fazu relativno nezanimljivog perioda trgovanja kriptovalutama. Projekt koji je za vrijeme bull runa privlačio znatnu pažnju je Fantom (FTM). Što možemo očekivati od njega u narednom periodu?

Cijena Fantoma (FTM) dosegla je kritičnu razinu za investitore. U vrijeme pisanja ovog teksta, altcoin, koji je pronašao kupce po 0,24 USD, te je započeo dan u crvenom. Stoga je FTM pao na godišnje najniže vrijednosti ispod 0,26 USD. Ova je situacija također uzbudljiva za ulagače jer je cijena doživjela impresivan oporavak od kritičnih razina tijekom sličnih razdoblja ponovnog testiranja 2021., 2022. i 2023. godine.

Međutim, neka dinamika i razvoj događaja mogu odgoditi korektivni oporavak FTM-a. Projekti lokalnog Fantom ekosustava kao što su Curve Finance i SpiritSwap nedavno su hakirani. Iako je Binance Labs spasio Curve Finance proširivši ga na BNB Chain putem strateškog sporazuma, potonji je morao zaustaviti poslovanje.

Kao što se vidi na donjem grafikonu, FTM cijena je doživjela značajan oporavak u područjima pada. Godišnje niske razine služe kao zone potražnje s rastućim blokom naloga na mjesečnom grafikonu. Budući da se potražnja ovdje udvostručila, ulagači imaju mogućnost vidjeti skok u rasponu od 0,17 do 0,26 dolara.

Ponovno testiranje rastuće zone sredinom lipnja gurnulo je FTM iznad 0,3 USD. U vrijeme pisanja ovog članka, FTM je ponovno pao na godišnje najniže vrijednosti i mjesečno rastući OB. Budući da RSI i CMF ostaju ispod značajnih pragova, FTM bi mogao početi tražiti novu nisku vrijednost u rasponu od 0,2 do 0,15 USD. Ako dođe do oporavka, cilj u ovom scenariju bit će raspon od 0,32 do 0,33 USD.

Potražnja za FTM novčićem je slabija nego inače, što može odgoditi oporavak uz incidente hakiranja. Medvjedi će vjerojatno tražiti sigurnu ulaznu točku za prodaju na kratko dok očekuju dublji pad.

U nadolazećim danima mogli bismo vidjeti najavu o integraciji Fantoma s Ethereumom. To može doprinijeti cijeni jer omogućuje pristup likvidnosti u Ethereum ekosustavu.

Izvor: Coin-turk

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik