Solana nastavlja s rastom

Share

Singapurska kripto burza Crypto.com objavila je unos četiri trgovačka para temeljena na Solani. Crypto.com je putem tweet-a najavio da su novi trgovački parovi HNT/Solana, ORCA/Solana, JTO/Solana i MNDE/Solana sada dostupni na njihovoj platformi. Unos predstavlja pozitivan događaj za Solanu s obzirom da su HNT, ORCA, JTO i MNDE tokeni unutar Solaninog ekosustava.

Dakle, izlistanje označava ne samo povećanu izloženost Solane već i njenih ekosustavnih tokena. Solana je porasla 11% osvajajući četvrto mjesto na rangiranju kripto tržišta.

Dobit sukladno dolazi s oporavkom šireg kripto tržišta, koje je vidjelo kako Bitcoin doseže 45.000 dolara prvi put u gotovo dvije godine. Strah od propuštanja među određenim trgovcima u SAD-u i Europi uoči odobrenja spot Bitcoin ETF-a mogao je potaknuti bikovske opklade na kripto imovine poput Solane.

Solana je imala tržišnu kapitalizaciju od 49,28 milijardi dolara u trenutku pisanja, čime postaje četvrta najveća kriptovaluta po tržišnoj kapitalizaciji, nadmašujući Binanceov BNB token.

Izvor: U.today

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik