Reg3 Split: Susret ideja regulatora i reguliranih u kripto industriji

Share

Udruga za blockchain i kriptovalute (UBiK) najavila je drugo izdanje Reg3 Split konferencije koja će se sljedeći ponedjeljak, 27. svibnja, održati u Splitu u prostorima AC Hotel Split by Marriott, s početkom u 11 sati.

Reg3 Split konferencija, pod pokroviteljstvom kripto mjenjačnice Electrocoin, predstavlja nezaobilazan događaj regulatorne tematike područja blockchaina i kriptovaluta, spajajući regulatorne strukture sa subjektima iz industrije i pravnim stručnjacima u zajedničkom dijalogu. Ulaz na događaj je besplatan (uz obaveznu prijavu na split.reg3.eu), a jezik događaja je engleski.

Ovogodišnje izdanje Reg3 Split konferencije okupit će 18 pažljivo odabranih govornika koji će pokriti najnovije regulatorne teme vezane uz blockchain i kriptovalute. Kako praćenje kripto transakcija izgleda u praksi? Koja su iskustva kripto firmi iz raznih jurisdikcija? Kako se mijenja kripto regulativa u EU i izvan nje? Uz odgovore na ova pitanja na konferenciji će se moći čuti iskustva, a zatim i rasprave regulatora i reguliranih subjekata iz kripto industrije, kako iz EU tako i izvan nje, s posebnim naglaskom na zemlje Zapadnog Balkana.

Konferenciji će prisustvovati brojni istaknuti govornici, među kojima se ističu:

  • Álvaro Garcia, tehnički voditelj platforme za provjeru transakcija SumSub
  • Ivana Poršinsky, viša savjetnica za zaštitu potrošača u Hrvatskoj narodnoj banci
  • Ilya Volkov, izvršni direktor tvrtke YouHodler
  • Aldion Baze, direktor nadzora DTL tržišta Albanske agencije za nadzor financijskih aktivnosti (AFSA)

Reg3 Split jednodnevni je događaj koji se održava u okviru trodnevne BlockSplit konferencije i predstavlja ključan događaj za sve koji su zainteresirani za budućnost regulacije blockchaina i kriptovaluta. Kao svojevrsna platforma za razmjenu ideja, iskustava i informacija o regulatornom okviru koji obuhvaća blockchain i kriptovalute, Reg3 Split konferencija i cilja nastaviti graditi mostove između regulatornih tijela i kripto industrije, potičući pritom međusobnu suradnju i bolje razumijevanje industrije, jer su upravo to ključni čimbenici koji će usmjeriti daljnji razvoj blockchain tehnologije i industrije kriptovaluta te njihovu adekvatnu i pravovremenu regulaciju.

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik