Pozitivne reakcije na drugu Reg3 Split konferenciju

Share

Drugo izdanje Reg3 Split konferencije, održano 27. svibnja u prostorima AC Hotel Split by Marriott, uspješno je okupilo ključne dionike iz područja blockchaina i kriptovaluta, pružajući platformu za plodonosan dijalog između regulatora, pravnih stručnjaka i predstavnika kripto industrije. Pod pokroviteljstvom kripto mjenjačnice Electrocoin, ovaj događaj bio je značajan korak u jačanju komunikacije i suradnje između različitih zainteresiranih strana u industriji.

Konferencija je započela u 11 sati, a otvorili su je ugledni govornici koji su predstavili najnovije regulatorne trendove i izazove vezane uz blockchain i kriptovalute. Među istaknutim govornicima bili su Álvaro Garcia iz platforme SumSub, Ivana Poršinsky iz Hrvatske narodne banke, Ilya Volkov iz tvrtke YouHodler i Aldion Baze iz Albanske agencije za nadzor financijskih aktivnosti.

Teme su bile raznolike i pokrivale su ključna pitanja koja se tiču praćenja kripto transakcija, iskustava kripto firmi iz različitih jurisdikcija te promjena u regulativi unutar EU i izvan nje. Posebna pažnja posvećena je situaciji u zemljama Zapadnog Balkana, čime se dodatno naglasila važnost regionalne suradnje i prilagodbe regulativnih okvira specifičnostima lokalnih tržišta.

Jednodnevna Reg3 Split konferencija bila je dio trodnevne BlockSplit konferencije, koja je dodatno obogatila sadržaj i omogućila sudionicima širi uvid u blockchain ekosustav. Ulaz na konferenciju bio je besplatan, što je omogućilo široku prisutnost zainteresiranih stručnjaka i entuzijasta, a svi sudionici su prethodno morali izvršiti registraciju na službenoj web stranici.

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik