Pregled kriptoindustrije: 13. – 20. veljače

Share

Bitcoin ETF-ovi Nadmašuju Proizvodnju Kripto Rudara: Zanimanje za Bitcoin ETF-ovima naglo raste, a trenutni fondovi drže više Bitcoina nego što ga kripto rudari mogu proizvesti deset puta. Posebno je značajno postignuće BlackRock-ovog Bitcoin ETF-a, koji upravlja s više od 100.000 BTC-a.

VanEck Kažnjen zbog Marketinške Pogreške u Vezi ETF-a: VanEck, poznata financijska tvrtka, priznala je kršenje pravila u marketinškim praksama svojih ETF-ova i pristala platiti kaznu od 1,75 milijuna dolara koju je nametnula SEC.

Naknade za Ethereum Gas Dosegle Osmomjesečni Vrhunac: Naknade za transakcije na Ethereum mreži su skočile na najviše razine u posljednjih osam mjeseci, potaknute velikim interesom za ERC-404 tokene, poznate kao “NFT-hibride”.

Celsius Bankrot Dijeli Kripto Imovinu: Usred procesa bankrota, Celsius je podijelio kripto imovinu vrijednu 2 milijarde dolara među oko 172.000 vjerovnika.

Optužbe za Krađu Bitcoina Protiv Policajca iz Melbournea: Australijski policijski službenik suočava se s optužbama za krađu 81 BTC-a tijekom policijske racije u Melbourneu.

Inflacija u SAD-u Viša od Očekivanja: U siječnju su potrošačke cijene u Sjedinjenim Američkim Državama porasle više nego što se očekivalo, što ukazuje na trajne jake inflacijske pritiske.

Britansko Gospodarstvo Upada u Tehničku Recesiju: Britansko gospodarstvo je tehnički u recesiji na temelju podataka o BDP-u za 2023. Unatoč tome, guverner Banke Engleske, Bailey, smatra da su inflacijski podaci pozitivni.

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik