Prebačeno 1,8 trilijuna Shiba Inu!

Shiba Inu (SHIB), druga najveća meme kriptovaluta na svijetu, trguje pod velikim prodajnim pritiskom

Aktualne kolumne

Shiba Inu (SHIB), druga najveća meme kriptovaluta na svijetu, trguje pod velikim prodajnim pritiskom zbog nedavnog kolapsa FTX kripto burze. Međutim, kripto burze su premjestile ogromnu količinu Shiba Inua usred pada cijena.
1,8 trilijuna Shiba Inua u pokretu

Prema Whale Alert-u, 1,8 trilijuna Shiba Inua premješteno je u više transakcija. Kumulativni preneseni iznos SHIB-a izračunat je na oko 16,56 milijuna USD. Ovaj golemi transfer navodno je otišao s Crypto.com na Binance.

Na tržišnoj strani, cijena Shiba Inua neznatno je pala tijekom posljednja 24 sata. SHIB trguje po prosječnoj cijeni od 0,000009 USD u vrijeme tiska. Njegov 24-satni obujam trgovanja iznosi 144,5 milijuna dolara.

Shiba Inu još uvijek drži tržišnu kapitalizaciju od preko 4,9 milijardi dolara usred povećane neizvjesnosti na kripto tržištu zbog pada FTX-a.

Ovo se može nazvati velikim prijenosom usred iščekivanja izgrađenog oko SHIB metaverse Shiberse. Međutim, SHIB je u tweetu spomenuo da kao ekosustav nastavlja rasti i raditi zajedno za svjetliju budućnost.
SHIB će se pridružiti WEF-u

Dodano je da uz Defi inovacije stvaraju nove prilike za zajednicu. Dok je pozvao svaku kripto zajednicu da se pridruži.

Shytoshi Kusama je odbacio anketu za zajednicu. Izvijestio je da su pozvani na suradnju sa Svjetskim gospodarskim forumom. To se odnosi na njihovu MV globalnu politiku. Međutim, više od 62% ljudi glasa za suradnju sa WEF-om.

Izvor: Coingape

Ostale vijesti: Gradonačelnik Miamia i dalje prima plaću u Bitcoinu!

Posljednje objave