Peta BlockSplit konferencija u Splitu

Share

Split će krajem svibnja postati središte blockchain svijeta kada grad pod Marjanom ugosti petu BlockSplit konferenciju. Od 27. do 30. svibnja, oko 700 stručnjaka, poduzetnika i entuzijasta iz blockchain sektora okupit će se kako bi razmijenili znanja, ideje i iskustva.

BlockSplit, poznata konferencija posvećena blockchain tehnologiji, pruža platformu za diskusiju o najnovijim trendovima i inovacijama u ovoj brzo rastućoj industriji. Inicijalno razvijen kao temelj za kriptovalute poput Bitcoina, blockchain je u proteklih nekoliko godina proširio svoj utjecaj na mnoga područja, smanjujući potrebu za tradicionalnim bankarskim sustavima, slično kao što je e-mail umanjio potrebu za klasičnim pismenim pošiljkama.

Konferencija će obuhvatiti širok spektar tema, uključujući izradu pametnih ugovora, razvoj vlastitih burzi za trgovanje, platforme za raspodjelu proračunskih sredstava te platforme za prikupljanje investicija. Pametni ugovori, jedna od ključnih inovacija blockchain tehnologije, omogućavaju gotovo neograničenu primjenu, od poslovnih transakcija do kompleksnih financijskih operacija.

Posjetitelji konferencije imat će priliku sudjelovati na raznim predavanjima, radionicama i panelima koje će voditi neki od najistaknutijih stručnjaka u industriji. Očekuje se da će BlockSplit 2024. pružiti bogat program i inspirativne diskusije koje će potaknuti daljnji razvoj i inovacije u blockchain tehnologiji.

BlockSplit 2024. je nezaobilazan događaj za sve koji žele biti u toku s najnovijim dostignućima i trendovima u svijetu blockchaina. Ne propustite priliku da budete dio ovog jedinstvenog okupljanja koje će se održati u jednom od najljepših gradova na Jadranu.

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik