Osnivač Cardana najavljuje nešto posebno u studenom!

Istaknuti zaljubljenik u kriptovalute tvrdi da u studenom dolazi "nešto posebno", ne ulazeći dalje u detalje.

Aktualne kolumne

Istaknuti zaljubljenik u kriptovalute tvrdi da u studenom dolazi “nešto posebno”, ne ulazeći dalje u detalje. Hoskinson je priložio animirani GIF s “Dobre vijesti svima!” krilatica koju je izgovorio lik profesora Farnswortha iz animiranog TV showa Futurama iz 1999. Meme obično koriste svi koji govore o bilo čemu dobrom posebno.

Izvor: coindesk.com

Cardano je izbacio svoju dugo očekivanu Vasil nadogradnju u rujnu nakon mjeseci odgode. ADA token, koji je doživio značajan porast prije nadogradnje, od tada nije uspio napraviti nikakav napredak. Tijekom nedavnog razgovora s popularnim YouTuberom Benom Armstrongom, Hoskinson je rekao da je Cardano mreža u fazi čekanja nakon objave Vasil hard forka. Hoskinson tvrdi da očekuje da će se puno stvari na strani partnerstva dogoditi (osobito kada su u pitanju mostovi, standardi i certifikati).

Hoskinson je nedavno izazvao oštru reakciju XRP zajednice jer je optužbe svojih članova protiv SEC-a opisao kao “veliku zavjeru”. Hoskinson je ponovio da fanovi XRP-a svojim izjavama “mute vodu” dok industriji otežava podršku Rippleu. Naglasio je da ne želi ići putem optuživanja cijele vladine agencije za kriminalno ponašanje. Hoskinson je također oštro osudio narativ o “besplatnom prolazu” koji guraju obožavatelji XRP-a, tvrdeći da oni potiču podjele umjesto da stječu prijeko potrebne saveznike.

Izvor: U.today

Ostale vijesti s portala: Bitcoin prevarant se predstavljao kao vlasnik McDonaldsa!

Posljednje objave