Netflix u potražnji za developerima umjetne inteligencije!

Share

Netflix želi zaposliti programere umjetne inteligencije da popune uloge voditelja proizvoda i tehničkog direktora u svojim laboratorijima za istraživanje i razvoj i odjelu za strojno učenje.

“Stvaramo novu ulogu za upravljanje proizvodima kako bismo povećali utjecaj naše platforme za strojno učenje”, rekao je Netflix u oglasu za posao.

Obje pozicije bit će smještene u sjedištu stream platforme u Los Gatosu, CA, ali se mogu obavljati na daljinu, rekao je Netflix, i nose pozamašne šesteroznamenkaste plaće, 450.000 – 650.000 dolara za tehničkog direktora i 300.000 do 900.000 dolara za poziciju voditelja proizvoda.

“U Netflixu pažljivo razmatramo širok raspon faktora kompenzacije kako bismo odredili vaš osobni vrh tržišta”, rekao je Netflix u popisima. “Oslanjamo se na tržišne pokazatelje kako bismo odredili naknadu i uzimamo u obzir vaš specifični posao, vještine i iskustvo kako bismo ga dobili kako treba. Ova razmatranja mogu uzrokovati da vaša naknada varira, a također će ovisiti o vašoj lokaciji.”

Izvor: Decrypt

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik