Metaverse gaming tokeni ispod 5$!

U današnjem odabiru pogledati ćemo neke gaming tokene ispod cijene od 5 američkih dolara koje želite zadržati na svom radaru.

Aktualne kolumne

Gaming industrija trenutno je jedna od najtraženijih industrija. K tome možemo dodati i to da se uspješno uključila u Metaverse i NFT prostor. U današnjem odabiru pogledati ćemo neke gaming tokene ispod cijene od 5 američkih dolara koje želite zadržati na svom radaru.

Gaming tokeni imaju rastuću ukupnu tržišnu kapitalizaciju od 10.732.476.197 USD i ukupni obujam trgovanja od 1.806.358.434 USD, prema podacima iz CoinMarketCap-a.

Izvor: https://techcrunch.com/

MyNeighborAlice (ALICE)

  • Unit Price: $2.23
  • Market Cap: $70,407,268

Graditeljska igra s tematikom poljoprivrede pod nazivom My Neighbor Alice stvorena je na Chromiji. Lokacija na kojoj igrači mogu kupovati i posjedovati virtualne otoke te skupljati i razvijati nevjerojatne stvari, a istovremeno sklapati nove prijatelje.

My Neighbor Alice cilja na raznoliku zajednicu igrača unutar tradicionalnog sektora igara i nada se da će blockchain donijeti i približiti milijunima igrača.

Osim toga, iako dopušta pojedincima zainteresiranima da istraže tradicionalne značajke DeFi-ja, igra ne prisiljava igrače da se uključe u temeljnu blockchain tehnologiju.

WEMIX (WEMIX)

  • Unit Price: $2.27
  • Market Cap: $279,570,912

Blockchain ekosustav nazvan Wemix ima za cilj dati igrama i DApp-ovima temeljenim na blockchainu infrastrukturu koja im je potrebna da funkcioniraju bez prepreka poput visokih troškova ili sporih transakcijskih stopa. Wemix tvrdi da su ti problemi riješeni kombiniranjem funkcionalnosti privatnih i javnih lanaca blokova i njihovom integracijom s posredničkim lancima kroz hibridnu strukturu.

Wemix nadalje tvrdi da naš međuprogram smanjuje tehnološke prepreke za ulazak u konvencionalne proizvođače igara preuzimanjem aspekata igara povezanih s blockchainom i minimiziranjem promjena na već postojećim igrama.

Njegov krajnji cilj je steći široko prihvaćanje blockchain igara fokusiranjem na tradicionalno tržište igara koje ima milijardu igrača. Ima 24-satni obujam trgovanja od 16,786,171 USD.

Adshares (ADS)

  • Unit Price: $2.96
  • Market Cap: $87,837,022

Adshares je Web 3 decentralizirani protokol za oglašavanje stvoren kako bi sektoru oglasne tehnologije pružio oglasni softver temeljen na blockchainu. Blockchain i protokol dva su glavna dijela autonomnog ekosustava poznatog kao Adshares. U ovom slučaju, blockchain je zadužen za upravljanje prijenosom financijskih transakcija, dok je protokol zadužen za upravljanje prijenosom reklamnih podataka koji se pokreću na blockchainu.

Protokol omogućuje oglašivačima da kontroliraju svoje digitalno oglašavanje s jedne lokacije i pomaže izdavačima i kreatorima u zarađivanju novca od svog prostora u Metaverseu, blockchain igrama, NFT izložbama, web stranicama i drugim oglasnim prostorima diljem svijeta.

Adshares razvija temelje za decentralizirano oglašavanje i nudi softver oglašivačima, trgovcima, agencijama, medijskim organizacijama i industriji oglasne tehnologije. Netko može unovčiti njihov sadržaj pridruživanjem mreži izdavača i stavljanjem svog prostora na raspolaganje za postavljanje oglasa. Ima 24-satni obujam trgovanja od 1,224,304 USD.

Izvor: Nulltx

Ostale vijesti s portala: Binance najavio trgovanje bez naknade za Ethereum!

Posljednje objave