Masovna rasprodaja BNB tokena!

Nakon nedavnog pada cijene BNB kovanica, u zajednici je povećan osjećaj "short sellinga".

Aktualne kolumne

Nakon nedavnog pada cijene BNB kovanica, u zajednici je povećan osjećaj “short sellinga”. Čini se da nedavna vijest o revizorskoj tvrtki Mazars koja je prekinula veze s kripto burzom ima produljeni utjecaj na cijenu BNB-a. U međuvremenu, sveukupno raspoloženje na kripto tržištu i dalje je medvjeđe nakon naznake Fed-a o nastavku povećanja stopa u 2023. U tom kontekstu, čini se da je aktivnost kratke prodaje Binance BNB-a porasla posljednjih dana.

Ranije je revizorski partner Mazars Group obustavio veze s Binanceom jer se burza suočava s kritikama kripto zajednice oko transparentnosti imovine. Zajednica trgovaca vjeruje da Binance nije potpuno transparentan u pogledu načina na koji drži i pohranjuje korisničku imovinu. To je dovelo do oštrog pada cijene BNB-a. Cijela kritika oko imovine burze počela je nakon što je objavila revizorsko izvješće o Binance dokazu o rezervama.

U međuvremenu, čini se da BNB trgovci otvaraju velike kratke pozicije usred FUD-a oko transparentnosti imovine. Caesar, kripto entuzijast, rekao je da su na BNB tokenu otvorene kratke ponude u vrijednosti od oko 118.000.000 dolara. Trgovci se upuštaju u to sa svim ovim FUD-om koji okružuje Binance, rekao je u tweetu. Ovo dolazi usred kontinuiranog pada cijene tokena u posljednje vrijeme.

Od pisanja, BNB cijena iznosi 236,80 USD, što je pad od 2,90% u posljednja 24 sata, prema platformi za praćenje cijena CoinMarketCap. U proteklih tjedan dana, peta kriptovaluta izgubila je oko 18% na vrijednosti.

Izvor: Coingape

Ostale vijesti: Solana i dalje snažna!

Posljednje objave