Kripto tržište izgubilo 102$ milijarde!

Veliki dio digitalnih valuta pao je na vrijednosti tijekom posljednjih 30 dana, a kriptovaluta s najlošijom izvedbom među prvih deset coin-a s najvećom tržišnom procjenom bila je Solana, koja je izgubila 19,12% u odnosu na američki dolar. Bitcoin je bio drugi najveći gubitnik među prvih deset, budući da je vodeća kripto imovina ovog mjeseca izgubila 12,71% u vrijednosti USD.

Aktualne kolumne

Tržište digitalnih valuta je izgubilo na vrijednosti tijekom posljednjih 30 dana, a kriptovaluta s najlošijom izvedbom među prvih deset coin-a s najvećom tržišnom procjenom bila je Solana, koja je izgubila 19,12% u odnosu na američki dolar. Bitcoin je bio drugi najveći gubitnik među prvih deset, budući da je vodeća kripto imovina ovog mjeseca izgubila 12,71% u vrijednosti USD.

Izvor: Coingape

Kripto imovina zabilježila je pristojan porast 14. kolovoza 2022., kada je bitcoin (BTC) preskočio zonu od 25 tisuća dolara, a Ethereum (ETH) prekoračio 2 tisuće dolara po jedinici. Unatoč skoku vrijednosti, BTC je pao 12,71% u posljednjih 30 dana od srijede, 3. kolovoza 2022., do petka, 2. rujna 2022.

Izvor: TradingView

Mjesečni gubitak Ethereuma bio je manji nakon što je zabilježen pad od 2,75% u odnosu na američki dolar. BNB je izgubio 7,02%, XRP je pao 10,53% u odnosu na dolar, a ADA je pala 9,34%.

Izvor: TradingView

Solana (SOL) je najviše izgubila kao jedna od deset najvećih kripto coin-a jer je izgubila 19,12% u odnosu na dolar. Deseta najveća kriptovaluta, Polkadot (DOT), smanjila se za 8,93% tijekom posljednjih 30 dana.

Izvor: TradingView

Povijesne statistike s coinmarketcap.com stranice pokazuju da je globalna tržišna kapitalizacija kriptovaluta 3. kolovoza iznosila 1,06 bilijuna dolara, a do 2. rujna ukupna procjena cjelokupne kripto-ekonomije bila je ispod 1 bilijuna dolara na 982,53 milijarde dolara.

Izvor: TradingView

Tržište kriptovaluta je i dalje u laganom padu.

Izvor: Bitcoinnews

Ostale vijesti: Mastercard sklopio suradnju sa Binanceom!

Posljednje objave