JPMorgan planira zaposliti Metaverse specijalista!

Američki bankarski div, JPMorgan Chase, želi imenovati novog potpredsjednika (VP) i upravitelja poslovnog razvoja plaćanja koji će se pridružiti njegovom timu za plaćanja za tehnologiju.

Aktualne kolumne

Američki bankarski div, JPMorgan Chase, želi imenovati novog potpredsjednika (VP) i upravitelja poslovnog razvoja plaćanja koji će se pridružiti njegovom timu za plaćanja za tehnologiju, medije i telekomunikacije koji će biti dio Web3.0, Crypto, Fintech i Metaverse tehnologije.

Prema ponudi za posao objavljenoj na LinkedInu, JPMorgan nastoji imenovati “znatiželjnog i dinamičnog” vođu koji bi mogao voditi poslovanje tvrtke u “ovom moru tehnoloških promjena”. Banka je navela da bi pojedinac trebao imati potrebno tehničko znanje i iskustvo te biti spreman na suradnju s financijskim regulatorima i subjektima u nastajanju u ovoj industriji.

Izvor: https://cryptodaily.co.uk/

Ostale odgovornosti ove pozicije uključuju “identificiranje i osvajanje novih mogućnosti plaćanja u subvertikali industrije Web 3, Crypto, Fintech i Metaverse.” Kandidati će također morati analizirati operativnu strukturu klijenata i razumjeti ciljeve klijenata u vezi s kriptovalutama. Daljnje dužnosti novog zaposlenika uključuju odgovornost za organiziranje i dogovaranje novih korporativnih klijenata za paket proizvoda plaćanja, uključujući transakcijske FX, usluge likvidnosti escrow. Banka također navodi da još nema upute za ova konkretna područja. Stoga, novi zaposlenik mora biti spreman za krčenje puta, stvaranje okvira i rad s iznimno brzim tvrtkama usred novonastalih okolnosti.

S obzirom na golemu količinu pritiska povezanu s ovom ulogom, JPMorgan je objasnio da samo pojedinci s najmanje pet godina iskustva u ulozi financijskih usluga mogu odgovarati za tu ulogu, a oni koji su prije radili u bankarskoj industriji biti će “jako poželjni. ”

Iako je tvrtka bila pretežno negativna prema kriptovalutama, to nije slučaj kada govorimo o Metaverse tehnologiji. U veljači ove godine JPMorgan je objavio izvješće u kojem predviđa da bi integrirana mreža 3D virtualnih svjetova mogla postati industrija vrijedna trilijune dolara u sljedećih nekoliko godina.

Izvor: Cryptodaily

Ostale vijesti: Polkadot svjedoči rastu uslijed nadogradnje!

Posljednje objave