Polkadot svjedoči rastu uslijed nadogradnje!

Polkadot [DOT] programeri nedavno su pokrenuli novu mrežnu nadogradnju kako bi izmijenili Polkadot Runtime na v9270. Nakon pokretanja nadogradnje, cijena DOT-a je odgovorila rastom.

Aktualne kolumne

Polkadot [DOT] programeri nedavno su pokrenuli novu mrežnu nadogradnju kako bi izmijenili Polkadot Runtime na v9270. Nakon pokretanja nadogradnje, cijena DOT-a je odgovorila rastom.

DOT je nedavno svjedočio padu cijene te je 7. rujna pala na čak 6,7 USD. Međutim, oporavak je bio brz. U vrijeme pisanja ove objave, DOT se trgovao po 7,64 USD, bilježeći 6,42% 24-satnih dobitaka s tržišnom kapitalizacijom od 8,515,538,465 USD.

Nedavno je zainteresiranost za Polkadot na društvenim mrežama poraslo za više od 100%. Ovo je pozitivan signal jer ukazuje na povećani interes ulagača i trgovaca za token.

Nadalje, ovaj altcoin također ima dobre rezultate u posljednjih nekoliko dana. Osim toga, razvoj događanja u blockchainu također povećao njegu aktivnost.

Izvor: Twitter

Štoviše, Bill Laboon, voditelj obrazovanja i potpora u Web3 Foundation, također je spomenuo Polkadot u nedavnom intervjuu za Blockchain.com.

Izvor: Twitter

Nekoliko značajnih grafičkih pokazatelja također je potkrijepilo nedavno kretanje DOT-a prema gore. Na primjer, volumen DOT-a porastao je u posljednja dva dana zajedno s njegovom društvenom dominacijom.

Izvor: https://statics.ambcrypto.com/

Pogled na DOT-ov dnevni grafikon priča nam obećavajuću priču jer je nekoliko pokazatelja sugeriralo proboj prema gore u nadolazećim danima. Chaikin Money Flow (CMF) i Indeks relativne snage (RSI) zabilježili su uspone, što ukazuje na mogući skori skok cijena.

Trend eksponencijalnog pomičnog prosjeka (EMA) također je oslikala sličnu sliku. To je zato što je razlika između 20-dnevne i 55-dnevne EMA značajno smanjena povećavajući šanse za bikovsko trgovanje.

Štoviše, Bollinger Bands (BB) također je pokazao da je cijena DOT-a u zoni pada. To je dodatno povećalo mogućnost proboja prema gore.

Izvor: Tradingview

Izvor: Ambcrypto

Ostale vijesti: Hoskinson smatra Ethereum Classic mrtvim projektom!

Posljednje objave