Jedinstveni aktivni novčanici na Solani bilježe nevjerojatan porast

Share

Prema podacima iz DappRadar-a, jedinstveni aktivni novčanici (UAWs) na Solani (SOL) zabilježili su nevjerojatan porast u posljednjih 24 sata. Ovaj porast uključuje decentralizirane aplikacije poput Jupitera, Raydiuma i Magic Edena.

Prema izvješću AMBCrypto, broj UAW-ova na agregatoru Jupiter Exchange iznosio je 307,100, što predstavlja povećanje od 251%. Za Raydium, zabilježen je skok na 285,200, dok je aktivnost vezana uz NFT-ove također porasla. Konačno, isti je porastao do 178% na Magic Edenu.

Ovi impresivni statistički podaci sugeriraju povećanu aktivnost korisnika unutar ekosustava Solane, posebno u decentraliziranim aplikacijama. Jupiter, Raydium i Magic Eden izdvajaju se kao ključni doprinositelji ovog rasta, što ukazuje na široku raznolikost upotrebe Solane, uključujući trgovinu, financijske usluge i tržište nezamjenjivih tokena (NFT-ovi).

Ovaj porast aktivnosti može imati pozitivan utjecaj na cijenu SOL-a, budući da veća upotreba platforme Solane obično dovodi do povećane potražnje za njezinim tokenom. Osim toga, to također može potaknuti daljnji razvoj i inovacije unutar ekosustava Solane, što bi moglo privući nove investitore i korisnike.

Povećana aktivnost na Raydiumu i Jupiteru povezana je s rastućom popularnošću memecoinova, poput GameStopa (GME), potaknutih trgovcem Keithom Gillom, poznatijim kao “Roaring Kitty”. Derivatni tokeni povezani s trgovcem naglo su porasli, što je također potaknulo tražnju za SOL-om, ali je njegova cijena pala za 5.44% u posljednja 24 sata.

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik