HBAR odobrio 3,8 milijardi za razvoj Hedera Hashgraph ekosustava

Share

U svojem najnovijem ključnom potezu, Hedera Hashgraph odbor odobrio je masivnu alokaciju od 3,8 milijardi dolara kako bi potaknuo rast i razvoj svog ekosustava. Ova ogromna svota, iznoseći 48,6 milijardi HBAR-a, planira se distribuirati ključnim igračima unutar Hedera ekosustava.

Najveći dio, 42,48 milijardi HBAR-a, bit će dodijeljen Hedera Zakladi, Hashgraph Udruzi i DLT Zakladi za Znanost. Ova sredstva pružit će ključnu potporu za inovativne projekte i istraživanja, dodatno jačajući utemeljenje Hedera kao lidera u blockchain industriji. Zanimljivo, HBAR Zaklada i Hashgraph Udruga očekuju primanje svojih udjela već tijekom prvog tromjesečja, dok će DLT Zaklada za Znanost dobiti svoju alokaciju nakon postizanja godišnjih ciljeva.

Osim toga, 614,06 milijuna HBAR-a namijenjeno je za pokrivanje operativnih troškova Hedera Vijeća, te kao isplate ranim kupcima SAFT-a. Ova financijska podrška potiče ne samo održivost Vijeća već i naglašava važnost prepoznavanja rane podrške i doprinosa u razvoju platforme.

Ova povijesna investicija ne samo da ukazuje na financijsku robustnost Hedera Hashgrapha, već i potvrđuje njihovu posvećenost stvaranju održivog i dinamičnog ekosustava. Očekuje se da će ovaj kapitalni poticaj privući nove inovatore, programere i tvrtke da se pridruže rastućoj Hedera zajednici, otvarajući vrata za daljnje inovacije u svijetu decentraliziranih tehnologija. Svi očekuju s nestrpljenjem kako će ova značajna alokacija oblikovati budućnost Hedera Hashgrapha te pridonijeti razvoju blockchain sektora u cjelini.

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik